Μέμος Μπεγνής: «Το ότι κόβονται από σίριαλ γκέι φιλιά μού δείχνει μια κοινωνία οπισθοδρομική»

Μέμος Μπεγνής

«Η κοινωνία της ταμπέλας και του κρυφού, του… κάνε το αλλά όχι φανερά, μη σε δει ο κόσμος», λέει ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον βιγκανισμό, παραδέχθηκε πως θέλει σε μια σχέση να κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια, ενώ εξήγησε το λόγο που θεωρεί την κοινωνία οπισθοδρομική.

«Ελπίζω να έρθει μια ημέρα που τα σφαγεία θα γίνουν μουσεία. Με τα ζώα θέλω να παίζω και όχι να τα τρώω. Έχω μπει στο βιγκανισμό τους τελευταίους μήνες. Έχω να φάω κρέας 10 χρόνια και ψάρι δύο χρόνια.

Περίεργη συμπεριφορά, τύπου bullying, μου έτυχε στην αρχή της πορείας μου και απλά έφυγα. Λέω πάντα στα νέα παιδιά να φύγουν αν τους τύχει κάτι τέτοιο, δε φεύγουν γιατί φοβούνται, δεν ισχύει ότι δε θα βρουν άλλη δουλειά και ότι θα μπουν στη μαύρη λίστα», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής είπε στη συνέχεια: «Η μεγαλύτερη σχέση μου διήρκησε 5-6 χρόνια. Είμαι υπέρ του να κοιμούνται τα ζευγάρια σε άλλα κρεβάτια. Δεν μπορώ σε μια σχέση να μπαίνω στο σπίτι και να είναι εκεί, να φεύγω να είναι εκεί. Θέλω τους φίλους μου, το ταξίδι μου, τους γονείς μου, και μετά να πάω και στη συντροφικότητα».

Σχετικά με τα της ελληνικής τηλεόρασης ο Μέμος Μπεγνής τόνισε: «Το ότι κόβονται από σίριαλ gay φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική, η κοινωνία της ταμπέλας και του κρυφού, του “κάνε το αλλά όχι φανερά, μη σε δει ο κόσμος”».

Τέλος, ο Μέμος Μπεγνής, αναφερόμενος στα επαγγελματικά του, είπε ότι «το καλοκαίρι θα κάνουμε με τη Ναταλία Δραγούμη περιοδεία με την παράσταση “Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες”. Είναι παιδική παράσταση, πολύ εντυπωσιακή. Του χρόνου θα κάνω και θέατρο και τηλεόραση».