Μέμος Μπεγνής: «Τι σε νοιάζει εσένα αν εγώ θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με την γκόμενα μου ή με τον γκόμενο μου;»

Μέμος Μπεγνής

«Έχω πολλές φορές παρεξηγηθεί ως σνομπ και περίεργος άνθρωπος.»

«Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Έχω πολλές φορές παρεξηγηθεί ως σνομπ και περίεργος άνθρωπος. Γιατί όταν γνωρίζω έναν άνθρωπο δεν μπορώ να κάνω χαρούλες. Δεν τον ξέρω. Αγκαλιές, φιλιά. Αγγίγματα, δεν μπορώ να το κάνω. Όταν σε γνωρίσω και μου κάνεις σαν άνθρωπος, γιατί μπορεί να μη μου κάνεις, είμαι το πιο σούργελο που μπορείς να φανταστείς. Αν γνωρίσεις τους φίλους μου τους κολλητούς είμαι σούργελο, δεν είμαι καλά» εξομολογείται ο Μέμος Μπεγνής στην Ειρήνη Γκανιάτσου, όταν εκείνη του εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήταν πολύ άνετη στην σκέψη αυτής της συνάντησης.

[dfp_ads id=236982]

Στο σπίτι – υπερπαραγωγή που έχει φτιάξει ο ηθοποιός για τα χριστούγεννα, ο ίδιος δηλώνει πως δεν θα συγκατοικούσε. «Δεν μπορώ με άνθρωπο στο σπίτι μου. Να τον βλέπω τον άλλον να ξυπνάω κάθε μέρα, όλη μέρα, δεν υπάρχει περίπτωση. Πας στη δουλειά σου γυρίζεις, τον βλέπεις, την άλλη μέρα τον βλέπεις, περνάνε δύο χρόνια, δεν θες να τον σκοτώσεις; Θες να τον πετάξεις από τον 5ο. Ή θα τον βλέπεις σαν αδελφάκι σου. Υπάρχει ερωτική επιθυμία; Όχι. Μη μου πεις ναι, θα μου πεις ψέματα. Όταν δεν ζεις με τον άλλον υπάρχει και έντονη έλξη. Θα τον αγαπάς τον άλλον για χρόνια, δεν θα ερωτευτείς κάτι άλλο; Θα καταπιέζεις τον εαυτό σου επειδή υπάρχει αγάπη να μην ερωτευτείς; Δεν είναι ο άνθρωπος μονογαμικό ον. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους.»

Ο Μέμος Μπεγνής δηλώνει ακόμα πως έχει αποφασίσει πως δεν θα κάνει παιδιά και θεωρεί πως όλα αυτά είναι κατάλοιπα μια παλιακής κοινωνίας.

«Μεγαλώνουμε με τελείως λάθος πρότυπα. Όλα αυτά είναι απομεινάρια μιας παλιακής κοινωνίας που χρειάζεται γκρέμισμα από τα θεμέλια και ξανά χτίσιμο και μιας παλιακής θρησκείας που επίσης χρειάζεται το ίδιο. Έχουμε μια κοινωνία που δεν έχει καμία παιδεία και δεν υπάρχει καμία κατάρτιση. Για αυτό και υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε νοιάζει εσένα όταν εγώ θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με την γκόμενα μου ή με τον γκόμενο μου γιατί έτσι γουστάρω; Ποιο είναι το πρόβλημα το δικό σου; Είναι πάρα πολύ απλό το πράγμα.»