Μέμος Μπεγνής: «Λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό μου έχει κοστίσει»

Μέμος Μπεγνής

"Οι περισσότεροι ζουν ζωές που δεν είναι δικές τους, ζωές που τους έχουν φορέσει επειδή πρέπει να τις ζήσουν και κάποιους τους το έχει πει" ομολόγησε, μέσα σε όλα, ο Μέμος Μπεγνής.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντσου μίλησε για όλα ο Μέμος Μπεγνής το μεσημέρι της Παρασκευής στο MEGA. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ειλικρίνεια που πολλές φορές του έχει στοιχίσει επαγγελματικά, την επιλογή να γίνει vegan ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο «όχι» που είπε στον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπέγνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν πάντα πολύ αντιδραστικό παιδί, όπως και τώρα. Στη ζωή μας βέβαια κάνουμε συμβιβασμός, δεν μπορούμε να μην κάνουμε. Ίσως επειδή πάντα έκανα το δικό μου, αυτό που μου αρέσει, το θεωρώ πολύ υγιές αυτό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν ζωές που δεν είναι δικές τους. Ζουν ζωές που τους έχουν φορέσει, επειδή πρέπει να τις ζήσουν και κάποιους τους το έχει πει. Εγώ δεν το έκανα ποτέ αυτό, έκανα πάντα το δικό μου. Από τη μία είναι πολύ υγιές, από την άλλη όμως κοστίζει. Και στη δουλειά ακόμα μου έχει κοστίσει γιατί πολλές φορές λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό δεν αρέσει πάρα πολύ».

«Είπα κάποτε ένα μεγάλο «όχι» στον μπαμπά μου, για να ανοίξω ένα ωδείο στη Σαλαμίνα και να διδάσκω πιάνο. Δεν ήταν το όνειρο μου αυτό. Ναι μεν σπούδασα μουσική αλλά μετά με κέρδισε το θέατρο και μετά το μιούζικαλ που είναι πιο μουσικό».

«Έχω επιλέξει να είμαι vegan αλλά δεν είμαι δικτάτορας, δεν θα πω σε κανέναν να μην τρώει κρέας. Πηγαίνουμε σε εστιατόρια και κάποιος παραγγέλνει φιλέτο και τρώει μπροστά μου. Δεν μου αρέσει η θέα αλλά δεν θα αναγκάσω κανέναν να το κάνει αν αυτός από μόνος του δεν το καταλάβει και πάει προς τα εκεί» συμπλήρωσε ο γοητευτικός πρωταγωνιστής στη μεσημεριανής εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.