Μέμος Μπεγνής: «Η μονογαμία είναι παρά φύση»

Μέμος Μπεγνής

«Μια ζωή την έχουμε, δε θα ζήσουμε όπως θέλουμε; Είναι δυνατόν να βάζουμε φραγμούς στη ζωή μας;», είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη έδωσε ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα ευτράπελα που του έχουν συμβεί στη σκηνή, στα ψευδή δημοσιεύματα, στον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και στη μονογαμία.

«Έχει τύχει να σταματήσω παράσταση φωνάζοντας, ωρυόμουν, και να πω τη λέξη σκάστε. Αυτό που με εκνευρίζει πάρα πολύ είναι το κινητό. Έχω καρφώσει γνωστό πολιτικό που μιλούσε στο κινητό. Μου έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα πάνω στην σκηνή», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής είπε στη συνέχεια: «Έχουν γράψει για εμένα ότι έπεσα με τη μηχανή και είμαι σοβαρά στο νοσοκομείο ενώ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Με πήραν κλαίγοντας η αδερφή μου και η μητέρα μου να δουν αν είμαι καλά».

Για τον Αχιλλέα Μπέο, ο Μέμος Μπεγνής είπε: «Η επανεκλογή Μπέου είναι κάτι απαράδεκτο, κατάπτυστο και τραγικό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι στον κόσμο που σε ψηφίζει. Αυτά είναι ρητορικές μίσους, ρατσισμός, ομοφοβία, ασέβεια, αμορφωσιά».

Κλείνοντας, ο Μέμος Μπεγνής ανέφερε: «Δε θεωρώ προδοσία το να πας με κάποιον άλλον, θεωρώ τη μονογαμία παρά φύση. Μια ζωή την έχουμε, δε θα ζήσουμε όπως θέλουμε; Είναι δυνατόν να βάζουμε φραγμούς στη ζωή μας;».