Μέμος Μπεγνής: «Είναι παρανοϊκό αυτό που συμβαίνει με τους εμβολιασμένους στο θέατρο»

Μέμος Μπεγνής

"Χωρίζεις τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα, σε δύο ομάδες που αυτό από μόνο του για μένα είναι κατάπτυστο. Είναι λάθος" ξεκαθαρίζει ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην Άννα Ζηρδέλα κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα την Τετάρτη με αφορμή τις μουσικές βραδιές που θα μας προσφέρει προσεχώς μαζί με την Τάνια Τρύπη. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα μέρα στο θέατρο με τους περιορισμούς κατά της Covid 19 καθώς και τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι παρανοϊκό αυτό που συμβαίνει στο θέατρο. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ έναν κλάδο που είναι μόνο για εμβολιασμένους. Κατ’ αρχάς χωρίζεις τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα, σε δύο ομάδες που αυτό από μόνο του για μένα είναι κατάπτυστο. Είναι λάθος».

«Ξέρω τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου. Συμφωνώ με το ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Δεν συμφωνώ με την δικτατορία που υπάρχει σε καμία περίπτωση. Δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει εμένα, εσένα, τον οποιοδήποτε να κάνει το οτιδήποτε. Από κει και πέρα μπορεί να τα λέει με έναν τρόπο που είναι εριστικός» συμπλήρωσε ο γοητευτικός πρωταγωνιστής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Πάντως στο ότι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε αυτό που θέλουμε στο σώμα μας, συμφωνώ πάρα πολύ με τον Γρηγόρη».

«Eίμαστε σε ένα μπαρ και είναι μόνο εμβολιασμένοι, ο ένας πάνω στον άλλον που μεταδίδουν και στο θέατρο μόνο εμβολιασμένοι με μάσκες που κάθονται και δεν χορεύουν. Τι είναι αυτό;».

«Είναι λάθος μου μέγα το γεγονός πως είχα μια επιχειρηματική κίνηση. Είμαι αδαής, δεν ξέρω από επιχειρήσεις και δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Πες μου βέβαια έναν Έλληνα τώρα που δεν έχει χρέη» ανέφερε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Μέμος Μπεγνής.