Μέμος Μπεγνής: «Έφυγα στον ένα μήνα προβών, δεν άντεξα»

Μέμος Μπεγνής

Τι λέει ο Μέμος Μπεγνής για τον Δημήτρη Λιγνάδη;

Ο Μέμος Μπεγνής, το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε στο Dot και συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο το θέμα των ημερών. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τι του είχε συμβεί στο θέατρο, στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας.

«Δεν το περίμενα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι γίνονται τέτοια πράγματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έχει δώσει ένα προφίλ καταρτισμένου, μορφωμένου, καλού ηθοποιού, ευγενούς ανθρώπου. Και λες κοίτα μερικές φορές τι κρύβει η εικόνα ενός ανθρώπου», είπε ο Μέμος Μπεγνής αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Μεταξύ μας ξέραμε πόσο κακά μπορεί να περάσει κάποιος που θα πάει να δουλέψει με κάποιον Χ σκηνοθέτη ή ηθοποιό. Από προσωπική μου εμπειρία, όταν μια φορά σε μια παράσταση, στα πρώτα 3-4 χρόνια της πορείας μου, σε μια παράσταση μας φερόντουσαν πολύ άσχημα σε όλο τον θίασο, ένας συγκεκριμένος σκηνοθέτης, ενώ είχα ανάγκη από χρήματα και από τη συγκεκριμένη λαμπερή σκηνοθεσία, στον ένα μήνα προβών, σηκώθηκα και έφυγα. Δεν έφτασα ποτέ να είμαι μέλος της παράστασης. Δεν το άντεξα και καλά έκανα. Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επέτρεπε να το κάνω, να μείνω και να υφίσταμαι όλο αυτό το bullying, τη μείωση της προσωπικότητάς μου.

Πιστεύω ότι στο θέατρο αυτή τη στιγμή γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα και είναι πολύ ωραίο αυτό», τόνισε ο Μέμος Μπεγνής.