Μέμος Μπεγνής: «Άγιος είναι ο block στα social media, υπάρχει πολύ αρρωστίλα»

Μέμος Μπεγνής

"Έχω μπλοκάρει πάρα πολύ κόσμο" δηλώνει ο Μέμος Μπεγνής.

Την Ελίνα Παπίλα συνάντησε ο Μέμος Μπεγνής, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Είμαστε μαζί» στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, δε, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για τα social media εξηγώντας γιατί δεν τα συμπαθεί αλλά… αγαπά ιδιαιτέρως το block!

Ειδικότερα, ο Μέμος Μπεγνής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτός που ανακάλυψε τα social media είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, δεν ξέρω ποιος είναι, ο οποίος πάτησε στην ματαιοδοξία μας. Δηλαδή στο ότι άνθρωποι που δεν έχουν ζωή ή που δεν έχουν υπόσταση, δεν μιλάω φυσικά για όλους, έχουν υπόσταση ποστάροντας πράγματα στα social media μόνο και μόνο για να γράφουν από κάτω όλοι κοπλιμέντα και όμορφα λόγια. Έτσι νιώθουν ότι υπάρχουν, ότι κάτι είναι. Πολλές φορές τρομάζω με τα προφίλ που σκρολάρω και βλέπω ότι είναι όλα μια φάτσα! Αυτό δείχνει και ένα πρόβλημα».

«Εγώ τα χρησιμοποιώ για να διαφημίζω τις παραστάσεις που είμαι, τις τηλεοπτικές σειρές που θα κάνω ή που κάνω και είναι λίγες οι φορές που θα βγάλω σέλφι σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιώ. Τα χρησιμοποιώ αμιγώς για τη δουλειά μου ή για να ποστάρω αστείο καμιά φορά που μου αρέσει ή ένα απόφθεγμα που έχει πει ένας άνθρωπος που με εκφράζει και τα λοιπά».

«Άγιος είναι ο block! Έχω μπλοκάρει πάρα πολύ κόσμο! Ξέρεις, επειδή ο καθένας έχει υπόσταση μέσα από αυτό το πράγμα, μπορεί να σου γράφει το οτιδήποτε και είσαι άμεσα προσβάσιμος. Ποιος δεν έχει λάβει προσβλητικά σχόλια, ειδικά όταν κάνεις μια δουλειά που σε ξέρει τόσος κόσμος και εκτίθεσαι θεατρικά ή τηλεοπτικά; Εννοείται πως ο καθένας που μπορεί να ήθελε να είσαι εσύ ή να έχει τη ζωή σου, σε μισεί, σε ζηλεύει, το οτιδήποτε που νιώθει μπορεί να στο γράψει πάρα πολύ εύκολα » συμπλήρωσε επίσης ο Μέμος Μπεγνής στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤΥ1. «Αισθάνομαι οίκτο και θα μπλοκάρω γιατί δεν θέλω να έχω επαφές ούτε και αν ξέρει ο άλλος ότι εγώ διαβάζω ένα μήνυμα του σε καμία περίπτωση. Υπάρχει πολύ αρρωστίλα εκεί έξω δυστυχώς και δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού».