Μελίνα Σιδηροπούλου: «Πίστευα ότι ο Παύλος Σιδηρόπουλος θα το ξεπερνούσε, δυστυχώς τον κατέστρεψε»

Μελίνα Σιδηροπούλου

"Όταν τον είδα στο νοσοκομείο με το χέρι πολύ πρησμένο και με δυνατούς πόνους, μου είπε δεν έκανα τίποτα την προηγούμενη ημέρα για να συμβεί αυτό" ανέφερε η Μελίνα Σιδηροπούλου.

Η Μελίνα Σιδηροπούλου, η αδερφή του αδικοχαμένου Παύλου Σιδηρόπουλου μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 για την απώλειά του.

«Πολλοί έφυγαν εκείνη τη εποχή αλλά νομίζω ότι σήμερα τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη γνώση του θέματος. Ενώ ασχολούνται με το ροκ, είναι νηφάλιοι. Στην εποχή του αδερφού μου ήταν πιο βαρύ το θέμα… Πίστεψα ότι θα το ξεπερνούσε εύκολα αλλά δυστυχώς αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Δυστυχώς γιατί τον κατέστρεψε. Είχε χάσει και το αριστερό του χέρι και δεν είναι γνωστό το πως. Όταν τον είδα στο νοσοκομείο με το χέρι πολύ πρησμένο και με δυνατούς πόνους, μου είπε δεν έκανα τίποτα την προηγούμενη ημέρα για να συμβεί αυτό.

Με πήρε κάποιος από το συγκρότημα ότι ο Παύλος είναι στον Ευαγγελισμό. Δεν ήξερα ότι δεν ζούσε, όταν πήγα. Μου ήταν ξαφνικό. Δεν μπορούσα να το σκεφτώ, αν και κατά καιρούς έκανε χρήση ουσιών. Τότε μου είχε πει ότι είχε σταματήσει και τον εμπιστευόμουν ότι δεν θα φύγει από αυτό, θα το ελέγξει. Τώρα τι συνέβη εκείνη την ημέρα, δεν ξέρω λεπτομέρειες καθόλου» εξομολογήθηκε η Μελίνα Σιδηροπούλου.