Μελίνα Νικολαϊδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στις πρώτες κοινές τους δηλώσεις

Μελίνα Νικολαϊδη

Δείτε όλα όσα είπαν η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Το παρών στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, έδωσε η Μελίνα Νικολαϊδη. Το ζευγάρι, μάλιστα, έκανε τις πρώτες του κοινές δηλώσεις στις κάμερες.

«Εγώ είμαι εδώ για να υποστηρίξω τον Αλέξανδρο. Είναι μια πάρα πολύ όμορφη επιχείρηση με φαγητά υγιεινά, μαμαδίστικα. Εννοείται πως θα ερχόταν η μητέρα μου για να στηρίξει τον Αλέξανδρο», είπε αρχικά η Μελίνα Νικολαΐδη.

Σε ερώτηση για το αν μαγειρεύει καλύτερα η μητέρα του, ή η Δέσποινα Βανδή, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης απάντησε: «Εγώ τρώω από τη μάνα μου προσωπικά, επειδή είμαι κοντά στα μαγαζιά και είμαι συνέχεια εδώ πέρα».

Η Μελίνα Νικολαϊδου απάντησε από την πλευρά της: «Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλές». Για το αν θα έκανε μια εκπομπή μαγειρικής με τη μητέρα της, η Μελίνα δεν θέλησε να τοποθετηθεί.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, σε ερώτηση για το αν θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι της παρούσης. Αλλά γενικά δεν κοιτάω αυτό το πράγμα, αλλά μόνο τα μαγαζιά μου και ευτυχώς όλα πάνε καλά. Δεν θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την τηλεόραση».