Μελίνα Μεταξά για Βασάλο και Σταυρούλα: «Έχω δει πράγματα που εσείς δεν έχετε δει»

Μελίνα Μεταξά

«Ήμουν η τελευταία που έμαθα τι ακριβώς γινόταν. Ήταν το θέμα που συζητούσαν όλοι στην καλύβα», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε η Μελίνα Μεταξά, στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Μεταξύ άλλων, απάντησε και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Ήμουν πάρα πολύ πιεσμένη, τελείωσαν όλα τα βάσανα. Δεν είχα καθόλου καλή σχέση με τον Βασάλο και τη Σταυρούλα, δεν υπήρχε καμία επικοινωνία. Να ρωτήσετε τους ίδιους αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. Σίγουρα έχω δει πράγματα που δεν είδατε εσείς. Εγώ αποκάλυψα ότι είναι ερωτευμένη η Σταυρούλα με τον Βασάλο; Ήμουν η τελευταία που έμαθα ότι γίνεται το σκηνικό. Το ήξεραν όλα τα παιδιά ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους», είπε αρχικά η Μελίνα Μεταξά.

Η Μελίνα Μεταξά είπε στη συνέχεια: «Ήμουν η τελευταία που έμαθα τι ακριβώς γινόταν. Ήταν το θέμα που συζητούσαν όλοι στην καλύβα. Αν κανένας δεν το είπε στις κάμερες, αυτό είναι άλλο. Ο Βασάλος έκανε τον φίλο και πίσω από την πλάτη όλων έλεγε άλλα πράγματα. Έλεγε άλλο σε εσένα, άλλο σε εμένα και μετά εμείς οι δύο είχαμε κόντρα. Σίγουρα ήταν στρατηγική του Βασάλου. Καλύτερα να είναι στρατηγική, γιατί αν είναι έτσι στην έξω του ζωή…».

Κλείνοντας, η Μελίνα Μεταξά είπε: «Ο Κωνσταντίνος δημιουργεί συνέχεια ένα μπέρδεμα μεταξύ των παικτών. Μιλούσα κυπριακά και μου έλεγε ότι είναι το χειρότερό του. Αισθανόμουν μια συνεχόμενη πίεση και γι αυτό δεν ήρθαμε ποτέ κοντά, γι αυτό και δεν του μιλούσα καν».