Μελίνα Κανά: «Πάντα υπάρχει σκιά και η ανάμνηση αυτού που είχα περάσει»

Μελίνα Κανά

Μια εξομολόγηση καρδιάς από την Μελίνα Κανά στον ΣΚΑΪ.

Στην κάμερα του Love It μίλησε η Μελίνα Κανά το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε στο παρελθόν με την υγεία της και τα μαθήματα που πήρε από αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, η Μελίνα Κανά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν δύσκολες οι μέρες εκείνες, πολύ δύσκολες. Δεν θα κρύψω ότι ήμουν πολύ στενοχωρημένη, πολύ αγχωμένη, φοβισμένη. Επειδή ήμουν και νεαρή σε ηλικία τότε αποφάσισα ότι δεν πρέπει να παραδώσω τα όπλα. Πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου και να τα αφήσω πίσω τα προβλήματα».

«Πάντα υπάρχει σκιά και η ανάμνηση αυτού που είχα περάσει αλλά έμαθα να ζω με αυτό και να προσέχω τον εαυτό μου λίγο παραπάνω».

«Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι αθάνατη. Γιατί όταν είμαστε νέοι έχουμε την αίσθηση ότι θα ζούμε για πάντα. Αυτή η εικόνα ράγισε. Ανάβλυσε από μένα μια δύναμη κυρίως ψυχική να βοηθήσω τον εαυτό μου. Ένιωσα μεγάλη βοήθεια από την προσευχή και ευγνωμονώ τον Θεό που σήμερα στέκομαι στα πόδια μου» συμπλήρωσε η ερμηνεύτρια στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα και την εκπομπή του ΣΚΑΪ.