Μελίνα Ασλανίδου: «Υπήρχε αθέμιτος ανταγωνισμός»

Τι είπε η γνωστή τραγουδίστρια για την Πατρίτσια Άμπραχαμς;

Για την Πατρίτσια Άμπραχαμς και για τον ντόρο που δημιουργήθηκε σχετικά με την εμφάνισή της στη σκηνή του Voice, μίλησαν η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου.

«Επηρεάζομαι από τον χαρακτήρα, δηλαδή αν κάποιος μπορεί να συμπεριφέρεται αλαζονικά ή με αδιαφορία ή όχι με τόση ιδιαίτερη μαχητικότητα, με την καλή έννοια ότι δηλαδή θέλω να κατακτήσω το καλύτερο. Στην περίπτωση της Πατρίτσια ήταν αυτό ακριβώς που είπα εκείνη τη στιγμή. Δεν αυτοσχεδιάζουμε, γι’ αυτό κάνουμε τις πρόβες. Για να ξέρει ο καθένας τα μέρη του, δηλαδή όπως στο θέατρο. Πάει ένας ηθοποιός με έναν άλλο συμπρωταγωνιστή του, έχουν κάνει πρόβες τόσο καιρό και στην πρεμιέρα βγαίνει ο άλλος και λέει τα δικά του; Δεν καπελώνει ο ένας τον άλλον».

«Έτυχε να είμαι εγώ φέτος η πρώτη που έκλεψα παίκτη. Ήμουν λίγο αναποφάσιστη αν θα κλέψω ή όχι γιατί έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι υπήρχε λίγο αθέμιτος ανταγωνισμός και με επηρέασε αυτό που είπε η Δέσποινα, αλλά μέσα μου έβλεπα από τη μία αυτό που έλεγε η Δέσποινα και είναι σωστό, εννοείται και από την άλλη έβλεπα το performance της Πατρίτσια και θεώρησα ότι ακόμα μία ευκαιρία θα έπρεπε να της δώσουμε».