Μελίνα Ασλανίδου: «Κάποια στιγμή έπαθα ένα overdose και κατάλαβα ότι δεν υπήρχε προσωπική ζωή»

Μελίνα Ασλανίδου

Πώς πήρε την απόφαση να πάει στα Χανιά;

Η Μελίνα Ασλανίδου περιγράφει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο τη συγκινητική στιγμή, όταν ο πατέρας της την είδε για πρώτη φορά να τραγουδάει και εξηγεί για ποιο λόγο παράτησε να πάντα για να μετακομίσει στα Χανιά για χάρη ενός μεγάλου έρωτα.

[dfp_ads id=236982]

«Όταν το ανακάλυψε ο πατέρας μου ότι τραγουδούσα, μού είπε ότι όπως είσαι παίρνεις τα πράγματα σου και γυρίζεις στο σπίτι» και είπα «δεν μπορώ να το κάνω αυτό, αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά». Το αποδέχτηκε μετά την «κλασική» επταετία. Πάντα μέσα του είναι περήφανος, αλλά κι εγώ έκανα πολύ δουλειά για να το αντιμετωπίσω αυτό. Όταν ήρθε να με δει  έκλαιγε. Του είπα μην κλαις γιατί εσύ είσαι η δύναμη μου. Ήμουν τότε με τον Πυροβολάκη και τον Καραδήμο στο Χαμάμ στη Θεσσαλονίκη.»

«Κάποια στιγμή έπαθα ένα overdose και κατάλαβα ότι δεν υπήρχε προσωπική ζωή. Τα πάντα ήταν γύρω από τη δουλειά μου. Είπα ότι πρέπει να φτιάξω λίγο το ζωή μου. Πιστεύω ότι λίγο με καπέλωσε η δουλειά όταν ήμουν στο Voice. Δεν υπήρχε χρόνος», εκμυστηρεύεται η Μελίνα Ασλανίδου στην εκπομπή Dot. όπου μιλά μεταξύ άλλων για το πως πήρε την απόφαση να πάει στα Χανιά…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!