Μελίνα Ασλανίδου: «Είναι κάτι που δεν έχω πει δημοσίως ποτέ»

«Η απώλεια δεν ξεπερνιέται. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό...»

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε ανήμερα της εθνικής μας γιορτής στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Σε μια κουβέντα που μίλησαν για όλα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην μητέρα της, αλλά και σε κάποια πολύ δύσκολα βιώματά της.

«Είναι μια απίστευτη γυναίκα. Το άτομο δεν υπάρχει, είναι θεά! Έχει πάρα πολύ χιούμορ. Σαν οικογένεια έχουμε περάσει αρκετά δύσκολα. Αυτό που θαυμάζω στην μητέρα μου, είναι ότι εκεί που όλα καταρρέουν, θα πει κάτι και θα σκάσουμε στα γέλια! Τα γειώνει όλα! Ξεπερνάμε τις πιο μεγάλες δυσκολίες με πολύ χιούμορ. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα η μητέρα μου. Είναι θεά. Είναι ο στυλοβάτης μου…», τόνισε η Μελίνα Ασλανίδου.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είναι κάτι που δεν το έχω πει δημοσίως ποτέ και ήθελα πάντα να το κρατήσω πίσω από τα φώτα. Έχουμε περάσει και δυσκολίες σαν οικογένεια. Νομίζω ότι δεν θέλω να το πω. Αυτό που θέλω να βγάλω σαν εικόνα, είναι ότι όσες δυσκολίες μπορεί να ζουν καθημερινά οι άνθρωποι, η ζωή μου εμένα μου έδειξε πως ο,τι και να συμβαίνει πρέπει να βρίσκεις πάντα το κέντρο σου, και να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ γιατί τελικά ο θεός βλέπει κάτι παραπάνω από εμάς. Η απώλεια δεν ξεπερνιέται. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό, δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά με τα χρόνια αυτό λειαίνει. Η ζωή είναι ένα μάθημα. Όλοι είμαστε περαστικοί από εδώ».

https://www.youtube.com/embed/NRIakehGBYw