Μέλι «έσταξαν» στο MasterChef για τον Κωστή Αλεξάκη – «Ήταν αλλοπρόσαλλος, έλεγε ψέματα»

MasterChef

Δείτε όσα είπαν οι παίκτες του MasterChef στη Φωλιά των Κου Κου.

Στα backstage του MasterChef βρέθηκε ο Γιώργος Κρικοριάν με την κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”, τη μέρα που αποχώρησε ο Κωστής Αλεξάκης από τον διαγωνισμό. Ο Πάνος, ο Παύλος, η Ηρώ και ο Αντώνης μίλησαν για την αποχώρηση του Κωστή και δεν είπαν και τα… καλύτερα.

Πάνος: «Δεν θα μου λείψει ο Κωστής. Είδα και τον χαρακτήρα του που ήταν περίεργος, έλεγα πολλά χωρίς λόγο. Έβγαζε κακία και χολή γιατί είναι σαν παιδάκι, αν δεν του κάνεις το χατίρι, θα σε κατακρίνει».

Παύλος: «Εγώ που έζησα λίγο με τον Κωστή, ήταν άνθρωπος που άλλαζε γνώμη αρκετά συχνά».

Ηρώ: «Είμαι η μόνη Κρητικιά μέσα στο παιχνίδι και με χαροποιεί αυτό. Ο Κωστής έλεγε ότι είμαστε πιο κοντά, αλλά αυτό δεν ήταν αλήθεια, ήταν ένα ψέμα. Ο Κωστής είχε έναν χαρακτήρα άλλο μπροστά, άλλο πίσω. Ήταν λίγο αλλοπρόσαλλος, αλλά όλα καλά. Το έκανε αυτό απλά για να φανεί».

Αντώνης: «Είχα νεύρα μετά το συμβούλιο γιατί κάποιοι λένε ψέματα και δεν παραδέχονται τα λάθη τους. Ο Κωστής έλεγε ψέματα ότι μας έσωσε. Και τώρα που έχασε, έλεγε ότι έχασε κατά τύχη, με 25 πόντους διαφορά. Δεν τα μπορώ αυτά τα άτομα στην ομάδα και ευτυχώς που έφυγε ο Κωστής. Όταν είχαμε πρωτοέρθει στο σπίτι, ο Κωστής μας έλεγε να διώξουμε την Ηρώ γιατί από εκεί που κατάγεται δεν είναι καλά τα κορίτσια, αλλά τώρα τη θέλει τριάδα».