Μελέτης Ηλίας: «Τα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν, όταν ήρθε το πρώτο παιδί, ζορίστηκα»

Μελέτης Ηλίας

«Έχω φύγει λόγω κακού κλίματος από παράσταση», λέει ο Μελέτης Ηλίας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» έδωσε ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός για την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διένυσε αλλά και τον λόγο που η Ελεονώρα του οφείλει μια… συγνώμη.

«Το Σόι ήταν η σειρά που με έκανε γνωστό. Πριν την επιτυχία στην τηλεόραση τα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν, ειδικά όταν ήρθε το πρώτο παιδί, ζορίστηκα. Όποιος δουλεύει στην τηλεόραση τα χρήματα είναι καλύτερα από το θέατρο. Στις περιπτώσεις που υπάρχει σχέση εξουσίας είναι να κλειστείς στον εαυτό σου και να τον κατηγορήσεις ότι δεν ικανοποιείς τον άλλον.

Έχω φύγει λόγω κακού κλίματος από παράσταση. Έχω πάθει “σεντόνι” σε παράσταση που είχε ομοιοκαταληξία, ήταν τραγική εμπειρία. Πριν την υποκριτική σπούδασα λογιστικά, αλλά θα βάλτωνα αν ήμουν σε ένα εργασιακό περιβάλλον για μια ζωή», είπε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας απάντησε με χιούμορ και για την Ελεονώρα Μελέτη: «Ειδικά από τότε που βγήκε και η Ελεονώρα Μελέτη, που έχει το Μελέτη ως επίθετο, εκεί αρχίζει το μεγάλο μπέρδεμα. Και μου οφείλει ένα μεγάλο “συγγνώμη”, να μου το πει, παρακαλώ, κάποια στιγμή».