Μελέτης Ηλίας: «Πρέπει να μάθεις τι είσαι εσύ για να δημιουργήσεις μια σωστή σχέση»

Μελέτης Ηλίας

«Δεν υπάρχει μυστικό για τη σωστή σχέση αλλά πρέπει να γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου», λέει ο Μελέτης Ηλίας.

Καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια».

«Η σειρά που πρωταγωνιστώ είναι όντως… τα καλύτερα μας χρόνια. Είναι μεγάλη εμπειρία να ζεις τέτοιες στιγμές ακόμη και μέσα από μια σειρά. Είναι τόσο αληθινή η σειρά που κάποιες φορές είναι σαν να βλέπεις ντοκιμαντέρ. Η δεκαετία μετά την μεταπολίτευση είναι η αγαπημένη μου. Τότε, είναι που αρχίζει η γυναίκα να αποκτά μια θέση στην ελληνική κοινωνία, κάτι που ξεβόλεψε λίγο τους άνδρες εκείνης της εποχής αλλά είναι καλό για το σύνολο της κοινωνίας», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» και δηλώνει πως αυτά τα μεγάλα έργα ξεκινάνε με μια απλή ιστορία. Η υπόθεση αφορά ένα ζευγάρι στη Νάπολι του 1950, το οποίο είναι μαζί αλλά μετά από 25 χρόνια η γυναίκα κάνει την επανάστασή της.

«Μπορεί να ζεις με έναν άνθρωπο και τελικά να μην τον γνωρίζεις καθόλου. Πρέπει να μάθεις τι είσαι εσύ για να δημιουργήσεις μια σωστή σχέση. Δεν υπάρχει μυστικό για τη σωστή σχέση αλλά πρέπει να γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου. Τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολο να καταλάβει ο άλλος τα ωράρια του ηθοποιού. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί ηθοποιοί συνάπτουν σχέσεις με άλλους ηθοποιούς. Τι να σου πω, για απόφοιτοι λυκείου δουλεύουμε πολύ», είπε ο Μελέτης Ηλίας.

Αναφερόμενος στο προεδρικό διάταγμα για τα πτυχία των ηθοποιών, ο Μελέτης Ηλίας αναφέρει πως με αυτό ένας ηθοποιός δεν μπορεί να διδάξει θέατρο, δεν είναι ίδιες οι αμοιβές και δεν μπορεί να κάνει μεταπτυχιακό.