Μελέτης Ηλίας: Οι σκηνές πάθους με την Ναυπλιώτου στο θέατρο και οι εξηγήσεις στην σύζυγό του

Μελέτης Ηλίας

«Όταν ήρθε στα καμαρίνια...»

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε στη Φωλιά των Κου Κου το μεσημέρι της Τρίτης. Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Το σόι σου» αναφέρθηκε στη σχέση με τη γυναίκα του που από την πρώτη στιγμή αποφάσισαν να συζήσουν και κοντεύουν να συμπληρώσουν 15 χρόνια μαζί.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από 25 χρονών. Έρχονται στη ζωή έτσι τα πράγματα που δεν το πολυσκέφτεσαι. από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε, είπαμε στον πρώτο μήνα να συζήσουμε, να το δοκιμάσουμε και να κερδίσουμε έτσι λίγο χρόνο για να δούμε αν ταιριάζουμε ή δεν ταιριάζουμε. Όταν λοιπόν μείναμε μαζί, διαπιστώσαμε ότι ταιριάζουμε και μέρα με τη μέρα φτάσαμε τα σχεδόν 15 χρόνια.

Η γυναίκα μου δεν έχει σχέση με τα καλλιτεχνικά. Είναι βοηθός οδοντιάτρου. Δεν την ενοχλεί πλέον η δουλειά που κάνω. Το έχει συνηθίσει, το έχει βιώσει και από μέσα οπότε ξέρει και τις δυσκολίες και τις ευκολίες του επαγγέλματος. Ξέρει ότι μια περίοδο μπορεί να δουλεύω πολύ και μια άλλη να είμαι τελείως στο σπίτι και να κάθομαι να περιμένω», ανέφερε ο ηθοποιός.

[dfp_ads id=236982]

Όταν ο Μάνος Πίντζης τον ρώτησε πως διαχειρίζεται η σύζυγος του τη συναναστροφή του με άλλες γυναίκες στο θέατρο και κατά πόσο υπάρχει κατανόηση από τη στιγμή που ανήκει σε έναν άλλο επαγγελματικό χώρο, ο ηθοποιός θυμήθηκε ένα περιστατικό, όταν περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

«Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο μας παιδί, στην Κοραλένια, το 2010, εγώ έκανα στην παράσταση Κάρμεν τον Δον Χοσέ και την Κάρμεν την έκανε η Μαρία Ναυπλιώτου, μια ομολογουμένως εντυπωσιακότατη γυναίκα. Όταν ήρθε να δει την πρεμιέρα, διαπίστωσε ότι οι σκηνές που κάναμε είχαν όχι μόνο ένα απλό φιλί, ήταν σκηνές πάθους που ένας άνθρωπο που δεν έχει σχέση με το χώρο σου λέει αυτοί οι δύο έχουν χημεία.

Όταν ήρθε στα καμαρίνια της μίλησε η Μαρία και της είπε ότι με τον Μελέτη έχουμε δέσει πάρα πολύ ως επαγγελματίες, είναι καταπληκτικός στη δουλειά του και πολύ κύριος και επαγγελματίας σε αυτό που κάνει. Μην έχεις κανένα άγχος γιατί καταλαβαίνω ότι η εικόνα που βλέπεις είναι κάτι άλλο από αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Όταν την βλέπει την άλλη με την κοιλιά τούρλα σου λέει να την ηρεμήσουμε λίγο τη γυναίκα, μην γεννήσει πριν την ώρα της. Η γυναίκα μου σε αυτά περιμένει να ακούσει πρώτα και μετά να αντιδράσει», εξήγησε ο Μελέτης Ηλίας.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο!