Μελέτης Ηλίας: Ξεκαθαρίζει για το 5Χ5 στον ΑΝΤ1

Meletis Ilias

"Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η διάθεση από μέρους μου να δοκιμαστώ στο κομμάτι της ψυχαγωγίας", δηλώνει ο Μελέτης Ηλίας.

Δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend έκανε ο Μελέτης Ηλίας. Τον γνωστό ηθοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου και τον ρώτησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει το τιμόνι του 5Χ5 στον ΑΝΤ1, μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή.

«Η αλήθεια είναι ότι άκουσα κι εγώ το όνομά μου για το 5Χ5 πριν μου γίνει κάποια πρόταση. Ενώ υπάρχει η διάθεση από μέρους μου να δοκιμαστώ στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, δυστυχώς όμως με γυρίσματα και παραστάσεις ο χρόνος είναι ελάχιστος», αναφέρει ο Μελέτης Ηλίας.

«Αυτόν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που μου απομένει, προτιμώ να τον διοχετεύσω στο σπίτι και στα παιδιά μου παρά να τον στριμώξω όπως-όπως σε ένα τηλεπαιχνίδι. Δυστυχώς, δεν θα είμαι στο 5Χ5, δεν προλαβαίνω», ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός.

Ο Μελέτης Ηλίας δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ανδρέας Γεωργίου στη νέα σειρά που ετοιμάζει για το MEGA, ενώ όταν ρωτήθηκε για το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, απαντά: «Δεν έχω προλάβει ακόμα με τα γυρίσματα να το δω. Θέλω να το δω όλο μονοκοπανιά, να το ευχαριστηθώ. Εννοείται πως θα ήθελα να είμαι μέρος μια τέτοιας διεθνούς επιτυχίας».