Μελέτης Ηλίας: «Έκανα τρεις παραστάσεις και έβγαζα 750, στο τσακ ήμουν να κάνω κάτι άλλο»

Μελέτης Ηλίας

"Δεν ήταν πολλά τα πρώτα λεφτά που πήρα από την τηλεόραση" αποκαλύπτει ο Μελέτης Ηλίας.

Απέναντι από την καλή του φίλη και συνάδελφο, Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας στο νέο Break του ΣΚΑϊ το μεσημέρι της Κυριακής. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της συμφωνίας για να βρίσκεται στο «Σόι σου» καθώς και τους μήνες που προηγήθηκαν αυτής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μελέτης Ηλίας δήλωσε πως «δεν ήταν πολλά τα πρώτα λεφτά που πήρα από την τηλεόραση, ας ξεκινήσουμε από αυτό. Συγγνώμη, αλλά την πρώτη χρονιά για το «Σόι σου» δεν ήταν… Ήταν λίγα. Έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά, πάω εγώ και με το που τελειώνουμε εμείς τελειώνουν και τα δοκιμαστικά. «Τον βρήκαμε, κλείσαμε, γεια σας». Σκεφτόμουν όμως τι να ζητήσω οικονομικά, ενώ είχα ακούσει για κάτι αμοιβές παλιά που έχτιζες σπίτι στα πρώτα 10 επεισόδια».

«Παίρνω τηλέφωνο της Βάσω (σ.σ. Λασκαράκη) και της λέω, «οικονομικά τι φάση;». Ε, λίγο απογοητεύτηκα η αλήθεια είναι και εσύ μου τα είπες και λίγο αισιόδοξα! Μετά απογοητεύθηκα ακόμα περισσότερο».

«Βασικά έκλεισα τρύπες με τα πρώτα μου λεφτά γιατί λίγο πριν πάω στο κάστινγκ για το «Σόι σου» έκανα μια παράσταση Δευτερότριτο, μια παράσταση από Τετάρτη έως Παρασκευή και ένα παιδικό το πρωί και σύνολο τον μήνα έβγαζα γύρω στα 700 – 750 ευρώ. Και από τα τρία μαζί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτό συσσωρευόταν για ένα διάστημα και μάλιστα ήμουν στο τσακ να πω μήπως να κάνω κάτι άλλο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια, επίσης, ο Μελέτης Ηλίας στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.