Μελέτης Ηλίας: «Έχω γνωρίσει το σύντροφο της Βάσως Λασκαράκη, είναι…»

Μελέτης Ηλίας

Τι λέει για την αποχώρηση του Ευθύμη Ζησάκη από «Το σόι σου»;

Ιδανικά μετά «Το σόι σου» θα ήθελε να κάνει διακοπές, προς το παρόν όμως ο Μελέτης Ηλίας συνεχίζει κανονικά για την 5η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha και μιλά για την αποχώρηση του Ευθύμη Ζησάκη από το καστ: «Συνεχίζουμε στο Σόι κανονικά. Νομίζω μετά τις 4 επιτυχημένες σεζόν, ήταν αναπόφευκτο το να συνεχιστεί. Θεωρώ ότι κάτι θα σκεφτούν οι άνθρωποι που είναι αρμόδιοι για αυτή τη δουλειά, για να υπάρξει αντικατάσταση του Ευθύμη Ζησάκη, δεν ξέρω όμως αν θα μπει από την αρχή ή στη μέση της σεζόν».

Με τη Βάσω Λασκαράκη εκτός από συνεργάτες είναι και κουμπάροι και ο Ηλίας Μελέτης είχε αναφέρει πως θα ήταν αμήχανη η συνύπαρξη του με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού από τη μία στα γυρίσματα του Bachelor και με τη Βάσω Λασκαράκη από την άλλη. Τελικά όμως, όλα καλά για όλους όπως είπε ο ηθοποιός, ο οποίος ανέφερε πως έχει γνωρίσει και τον νέο σύντροφο της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρη Σουλτάτο:

«Μια χαρά είναι όλα. Και στο γύρισμα του Bachelor που ερχόμαστε σε επαφή και με τον Γιάννη (Τσιμιτσέλη) και με την Κατερίνα (Γερονικολού) είμαστε οκέι και με τη Βάσω (Λασκαράκη) είμαστε οκέι. Όταν παίρνονται τέτοιες αποφάσεις είναι για το καλό όλων. Έχω γνωρίσει το νέο σύντροφο της Βάσως. Πολύ καλό παιδί. Όλοι είμαστε καλά και νομίζω να το κλείσουμε το θέμα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!