Μελέτης Ηλίας: «Δουλέψαμε αρκετά και πήγαμε σε σύμβουλο γάμου»

Μελέτης Ηλίας

"Εμείς είχαμε βρεθεί σε μια κούραση αυτών των χρόνων κι ουσιαστικά προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τις μας φταίει στην καθημερινότητα" δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την σύζυγό του.

«Είμαστε μαζί από το 2005. Δουλέψαμε αρκετά και πήγαμε σε σύμβουλο γάμου. Κάθεσαι με το έτερον ήμισυ απέναντι από τον ψυχολόγο – σύμβουλο γάμου κι αυτό που κάνει είναι να ακούσει διαφορετικές εκδοχές μιας ιστορίας και να καταλάβει αν αυτοί οι δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί ή όχι.

Αυτός θέλει να επισπεύσει είτε προς την μία είτε προς την άλλην κατεύθυνση, αρκεί να ξέρει τι θέλουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Εμείς είχαμε βρεθεί σε μια κούραση αυτών των χρόνων κι ουσιαστικά προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τις μας φταίει στην καθημερινότητα. Από τις πρώτες συνεδρίες κατάλαβα τι μέρος του λόγου είμαι και τι πρέπει να κάνω για να υπάρξω σε ένα σπίτι που ονομάζεται οικογένεια. Εμένα με βοήθησε’ εξομολογήθηκε ο Μελέτης Ηλίας.