Μελέτης Ηλίας: «Αν έκανα κάτι, θα το έκανα εγώ, δεν θα ήθελα να είμαι σε πάνελ κάποιου άλλου»

Μελέτης Ηλίας

"Αισθάνομαι πολλές ενοχές για τα παιδιά μου" ομολογεί, επίσης, ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και την δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που κατά καιρούς δέχεται, τις σκέψεις για την επόμενη χρονιά καθώς και τις ενοχές που αισθάνεται προς τα παιδιά του.

Ειδικότερα, ο Μελέτης Ηλίας δήλωσε πως «δεν έχει τύχει να μου προτείνουν την παρουσίαση ταξιδιωτικής εκπομπής, έχει τύχει όμως να μου προτείνουν κάποιες εκπομπές ή τηλεπαιχνίδια ή σόου. Λόγω του ότι εργάζομαι και στο θέατρο και στα γυρίσματα ενός σίριαλ, τον λιγοστό χρόνος που απομένει προτιμώ να τον περνάω με τα παιδάκια μου. Για του χρόνου έχω συζητήσει για ένα σίριαλ, το οποίο είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει γυρίσματα «καπάκι» μετά τα «Καλύτερα μας χρόνια» και σαφώς θα επαναληφθεί η θεατρική μας παράσταση, οπότε πάλι θα είμαι στρυμωγμένος».

«Σε πάνελ εκπομπής δεν θα ήθελα να είμαι, να πω την αλήθεια. Αν έκανα κάτι, θα το έκανα εγώ. Το να είμαι όμως στο πάνελ κάποιου άλλου δεν νομίζω ότι θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα».

«Αισθάνομαι πολλές ενοχές για τα παιδιά μου και για τον χρόνο που δεν είχα αφιερώσει και για συμπεριφορές που δεν ήξερα πως να τις χειριστώ, γιατί και γω ως άνθρωπος είχα και έχω κάποια πολύ σοβαρά ελαττώματα. Όπως, ας πούμε, είμαι πολύ ευέξαπτος και έχω πολλή ένταση» πρόσθεσε, επίσης, ο Μελέτης Ηλίας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.