Μέγκυ Ντρίο: «Δεν μου αρέσει καθόλου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια»

Μέγκυ Ντρίο

"Βλέπω ότι όλα τα projects της είναι μία αποτυχία. Ό,τι πιάνει δεν πάει καλά", τονίζει.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μέγκυ Ντρίο. Η πρώην παίκτρια του GNTM ρωτήθηκε για το Shopping Star και την παρουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε αυτό, ενώ αποκαλύπτει την πρόταση που της έγινε για το «Celebrity» του ΣΚΑΪ, την οποία αρνήθηκε.

«Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Περικλή Κονδυλάτο, ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θεωρείται διεθνές μοντέλο. Θεωρείται παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση», αναφέρει η Μέγκι Ντρίο.

«Δεν μου αρέσει καθόλου. Βλέπω ότι όλα τα projects της είναι μία αποτυχία. Ό,τι πιάνει δεν πάει καλά», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή νομίζω ότι τα πάει πολύ καλύτερα στο My Style Rocks. Ακόμη κι εγώ, που δεν το έβλεπα πέρσι καθόλου, φέτος ένα επεισόδιο το είδα. Καλά κάνει και συγκρούεται με την κριτική επιτροπή, τη γνώμη της λέει», σχολιάζει αμέσως μετά η Μέγκυ Ντρίο.

«Για το ότι δεν με βλέπετε φέτος στην τηλεόραση ρωτήστε τις παραγωγές. Είχα κάνει μία συζήτηση για το «Celebrity» αλλά δεν τη δέχτηκα. Αν πήγαινα, μέσα σε μία ημέρα θα είχα φύγει. Δεν θα μιλήσω για τα ποσά αλλά ήταν συζητήσιμα, ήταν καλά», καταλήγει στις δηλώσεις της η Μέγκυ Ντρίο.