Μέγκι Ντρίο: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με την Εύη Ιωαννίδου;

Μέγκι Ντρίο

«Απ’ όσο ξέρω η παρεξήγηση είναι μεταξύ Μικαέλας και Εύης, κάτι δικά τους, απλά εγώ ήμουν στη μέση», λέει η Μέγκι Ντρίο.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love it» ήταν σήμερα η Μέγκι Ντρίο, η οποία απάντησε και για τη σχέση της σήμερα με την Εύη Ιωαννίδου.

«Συναντηθήκαμε την Εύη Ιωαννίδου, είχαμε πάρα πολύ καιρό να τη δω. Συναντηθήκαμε σε ένα event, αλλά δεν χαιρετηθήκαμε. Δεν μιλάμε πια και νομίζω είναι από δική της επιλογή, αλλά κι εγώ δεν θα πιέσω. Δεν είμαι η κοπέλα που θα έρθει από πίσω και θα σου πει “έλα, μίλα μου”», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο συμπλήρωσε: «Με την Εύη ήταν μια σχέση πολύ περίεργη γιατί είχε κλάψει πολύ στην αποχώρησή μου και την είχα νιώσει πάρα πολύ κοντά μου. Μετά, όμως, σπάσαμε. Εγώ της έχω ευχηθεί τα καλύτερα. Μεταξύ μας δεν έχει γίνει κάτι».

«Απ’ όσο ξέρω η παρεξήγηση είναι μεταξύ Μικαέλας και Εύης, κάτι δικά τους, απλά εγώ ήμουν στη μέση. Μερικές φορές νιώθω ότι δεν θα έπρεπε να δώσω τόσο βάση σε αυτή την τριάδα που φτιάξαμε στο GNTM γιατί χάσαμε την ουσία μας και οι τρεις», πρόσθεσε επίσης η Μέγκι Ντρίο.