Μέγκι Ντρίο: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Love Island»

Μέγκι Ντρίο

«Έχω βαρεθεί να βλέπω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να προβάλουν τη σχέση τους στα social media», λέει η Μέγκι Ντρίο.

Συνέντευξη στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο μίλησε για την πρόταση που της έγινε από το Love Island, ενώ απάντησε και για το GNTM.

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Love Island και τους είπα ότι έχω σχέση. Με τον σύντροφό μου συνεχίζουμε να συγκατοικούμε, αλλά δεν περιμένω ακόμα κάποια πρόταση γάμου. Δεν με καίει ο γάμος, νιώθω σαν να είμαι παντρεμένη.

Έχω βαρεθεί να βλέπω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να προβάλουν τη σχέση τους στα social media. Φτάνει βρε παιδιά, εντάξει! Θα της δώσω μια συμβουλή, να μην παρουσιάζει τόσο πολύ τη σχέση της γιατί θα τη ματιάσουν», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο είπε επίσης: «Δεν θα είχαμε GNTM φέτος, αν δεν επέστρεφε η Βίκυ Καγιά. Αναρωτιέμαι αν τα φρύδια της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι φυσικά ή αν τα ένωσε στην πορεία. Ο Άγγελος Μπράτης δεν θα λείψει από το GNTM. Ο Σκουλός ίσως λείψει λίγο».