Μέγκι Ντρίο: «Καλά έκανε και χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν της ταίριαζε ο Snik»

Μέγκι Ντρίο

Για όλους και για όλα εκφράζει άποψη η Μέγκι Ντρίο!

Την Μέγκι Ντρίο συνάντησε η κάμερα του Σου Κου Family και η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο GNTM του STAR αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συνεργασία που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου στο OPEN ενώ εξέφρασε και την άποψη της για τον χωρισμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Σνικ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μέγκι Ντρίο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου λείπει η τηλεόραση αλλά πλέον, έχοντας την εμπειρία από το πρωινό που ήταν και μια σκληρή εμπειρία, θα ήθελα να υπάρχω κάπου με άτομα που ταιριάζω. Γιατί θεωρώ ότι αυτά τα άτομα δεν είδαν την Μέγκι έτσι όπως θα έπρεπε να την δουν και δεν την τίμησαν».

«Νομίζω ότι καλά έκανε και χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν ξέρω πόσο πήγε, γιατί νομίζω ότι αυτός ο άντρας δεν της ταίριαζε. Θεωρώ ότι έχει γίνει μια κούκλα τώρα που είναι σε αυτά τα κιλά που είναι, δείχνει μοντελέ, μου αρέσει ούτως ή άλλως γιατί είναι μια μελαχρινή, όμορφη γυναίκα και τώρα που είναι πιο στεγνή μου αρέσει. Είναι στα γούστα μου» πρόσθεσε το μοντέλο στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Η απουσία της Βίκυς Καγιά θα κοστίσει στο GNTM πάρα πολύ γιατί το GNTM είναι… Βίκυ Καγιά! Είναι όλο ταυτισμένο πάνω στη Βίκυ Καγιά. Τώρα η άλλη η κοπέλα, που έχει πάρει τη θέση της, δεν μου φέρνει καθόλου τηλεοπτική. Μου φαίνεται πάρα πολύ κρύα, δεν μπορώ να την δω σαν αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά. Δεν μπορώ να την δω. Δηλαδή θα ήθελα να δω κάτι πιο δυναμικό» συμπλήρωσε η Μέγκι Ντρίο για το ριάλιτι μόδας του STAR.