Μέγκι Ντρίο: «Η Άννα Αμανατίδου με κορόιδευε, ο πρώην μου τα έφτιαξε με την κολλητή της και…»

Μέγκι Ντρίο

«Εγώ θίχτηκα πάρα πολύ γιατί όταν γύρισα από Ιταλία, αυτή δούλευε σε ένα καφέ-μπαρ της γειτονιάς μου και με είδε και με κορόιδευε…».

Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” είδαν το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Αμανατίδου για τη Μέγκι Ντρίο στο “Έλα χαμογέλα”. Μετά από αυτό, η Μέγκι μίλησε ανοικτά για το τι έχει συμβεί μεταξύ τους.

«Δεν έχω να πω τίποτα, περασμένα ξεχασμένα. Δεν θέλω να ξανασυζητήσουμε για την Άννα Αμανατίδου. Τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Στο παιχνίδι δεν τα πηγαίναμε καλά. Εγώ άκουγα συνέχεια στο σπίτι ότι έλεγε “δεν θα έπρεπε να είναι εδώ”, έκρινε τις δοκιμασίες μου κι εμένα αυτοί οι άνθρωπο δεν μου αρέσουν. Πέρα από αυτό είχαμε και κάτι προσωπικό, εκτός σπιτιού.

Έχει να κάνει με έναν άντρα, με μια πρώην σχέση μου, που τα είχαμε τρία χρόνια. Τα έφτιαξε αυτός με μια κολλητή της Άννας και περίμενα από την ίδια έστω να μου πει κάτι, γιατί ήμουν στο εξωτερικό τότε, στην Ιταλία και δούλευα, και δεν μου είχε πει τίποτα. Πώς δεν το ήξερε; Εδώ έβγαινε και με κορόιδευε από πάνω…

Εγώ θίχτηκα πάρα πολύ γιατί όταν γύρισα από Ιταλία, αυτή δούλευε σε ένα καφέ-μπαρ της γειτονιάς μου και με είδε και με κορόιδευε, εγώ εκεί στεναχωρήθηκα. Γέλαγε μπροστά μου, εμφανίστηκε το ζευγάρι κλπ… Είναι κάτι προσωπικό και μου είναι δύσκολο να το συζητάω. Αυτός ο άνθρωπος είναι μαζί της από τότε που με χώρισε», είπε η Μέγκι Ντρίο.