Μέγκι Ντρίο: «Αυτό που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση του GNTM»

Μέγκι Ντρίο

«Η Ρασέλ ήταν φίλη μου, τη στήριξα και βγαίνει τώρα και λερώνει το όνομά μου», λέει η Μέγκι Ντρίο.

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία γι’ ακόμα μία φορά έριξε ατάκες – φωτιά προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Στο GNTM βλέπω μόνο ιστορίες πονεμένων ανθρώπων που παίρνουν wild card και τη λύπηση του Άγγελου Μπράτη. Το κορίτσι με τα κοντά μαλλιά που πέρασε ο Μπράτης με wild card δεν έχει μέλλον στη μόδα. Η Ρασέλ ήταν φίλη μου, τη στήριξα και βγαίνει τώρα και λερώνει το όνομά μου. Έχει κάνει έστω τα μισά από αυτά που έχω κάνει εγώ στη μόδα;», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο συνέχισε: «Το GNTM είναι 70% ριάλιτι και 30% μόδα. Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση. Η Ισμήνη ζητάει από τους υποψήφιους ενέργεια και ζωντάνια κάτι που δεν έχει η ίδια».

«Δεν έχω μετανιώσει για όσα είπα για την Παρασκευή, σε κάθε δήλωσή μου τρώω κράξιμο. Δεν έκρινα τη δουλειά του σερβιτόρου, είναι λάθος αυτό που ακούστηκε. Η Άννα και η Γαρυφαλλιά με έκραξαν μπας και ακουστεί το όνομά τους. Σε ποιο ουράνιο και τόξο θα πήγαινε καλά το GNTM 4 χωρίς τη Βίκυ Καγιά;», πρόσθεσε επίσης η Βίκυ Καγιά.