Μέγκι Ντρίο: Αυτό είναι το καινούργιο της σπίτι στα νότια προάστια…

Μέγκι Ντρίο

«Στην κρεβατοκάμαρά μου δεν έχει μπει ακόμα άντρας»

Για την εκπομπή “Έλα χαμογέλα” άνοιξε το νέο της σπίτι της η Μέγκι Ντρίο, η οποία υποδέχθηκε τη Μαίρη Αργυριάδου και μίλησε για το φετινό GNTM, τονίζοντας πως δέχεται απειλητικά μηνύματα για τις αποκαλύψεις που κάνει για τον διαγωνισμό.

«Δέχομαι απειλητικά μηνύματα στο Instagram για τις αποκαλύψεις που κάνω για το φετινό GNTM, έχω φοβηθεί λιγάκι. Και δεν ξέρω αν έρχονται από την παραγωγή, αν έρχονται από φαν του GNTM, δεν ξέρω τι γίνεται. Ήταν να κάνω και μια γκεστ εμφάνιση. Είχε προγραμματιστεί μια φωτογράφιση με μοντέλα από το προηγούμενο, θα πηγαίναμε στο δεύτερο τώρα και θα κάναμε φωτογράφιση με τα κορίτσια.

Δεν το είχα πει αυτό και το λέω τώρα σε σένα πρώτη φορά γιατί έχει τελειώσει, την ακύρωσαν τη δοκιμασία. Με είχαν πάρει από την παραγωγή, με ρώτησαν αν θέλω και τους είπα ναι, να με υπολογίσουν. Δεν με ενημέρωσε, όμως, κανείς για την ακύρωση και πλέον δεν μπορώ να τους πάρω στα σοβαρά.

Η αγαπημένη μου παίκτρια φέτος είναι η Εμμανουέλα. Τα κορίτσια φέτος έχουν τουπέ… Εγώ πέρυσι ήμουν δεσμευμένη από ένα συμβόλαιο, το οποίο έλεγε ότι δεν πρέπει να κάνω εξώφυλλα και να δίνω συνεντεύξεις για ένα χρόνο. Εγώ επέλεξα τον δικό μου δρόμο.

Πέρυσι είχα πρόταση να παίξω σε σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα. Στην κρεβατοκάμαρά μου δεν έχει μπει ακόμα άντρας», είπε η Μέγκι Ντρίο.