Το μεγαλύτερο reunion στην ιστορία του ελληνικού ραδιοφώνου γίνεται σήμερα στον ΣΠΟΡ FM

ΣΠΟΡ FM

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 γιορτάζει τα 20 του χρόνια και φτιάχνει ένα πρόγραμμα γεμάτο αναμνήσεις και πρόσωπα που τον οδήγησαν στην κορυφή των προτιμήσεών σας.

Ζήστε σήμερα ένα τεράστιο ραδιοφωνικό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις και δώρα για τους ακροατές. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

6-7 Μαρία Ζαφειράτου και Γιώργος Σπανομανώλης… σφυρίζουν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

7-9 Πέτρος Πολυχρονίδης και Μάνος Σπανόπουλος υποδέχονται τις Ελισσάβετ Κυρίτση και Σουζάννα Χαρακοπούλου και τις βάζουν να εκφωνήσουν δελτία ειδήσεων. Όπως το 1996!

9-11 Γιώργος Μητσικώστας και Μίμης Κανής πλημμυρίζουν το στούντιο με «καλεσμένους» και σάτιρα. Σε ρόλο διαιτητή ο Βασίλης Βέργης.

11-12 Ο Γιάννης Θειακός συναντά τον Αλέξη Σπυρόπουλο και μαζί αρκετούς φίλους από τα παλιά.

12-14 Αντώνης Πανούτσος, Αντώνης Καρπετόπουλος και Μάκης Προβατάς υποδέχονται live στο στούντιο τους ρεπόρτερ κι έναν καλεσμένο – έκπληξη!

14-15 Ο Γιώργος Χελάκης γυρίζει πίσω στο χρόνο και θυμάται όσα διαμόρφωσαν το προφίλ του ΣΠΟΡ FM 94,6 πριν πολλά χρόνια

15-17 Το εορταστικό πρόγραμμα φτάνει στην κορύφωσή του με τις αναμνήσεις των ιδρυτών. Οικοδεσπότες Μπάμπης Χριστόγλου και Χρήστος Σωτηρακόπουλος

17-18 Νίκος Παπαδογιάννης, Δημήτρης Καρύδας και Γιώργος Βαλαβάνης σε μια εκπομπή συλλεκτική. Και ακραιφνώς μπασκετική.

18-20 Ένα δίωρο γεμάτο σημαντικές στιγμές του ΣΠΟΡ FM. Σε ρόλο παρουσιαστή οι ηχολήπτες του σταθμού με βοηθούς τους Σταύρο Χονδροθύμιο και Βάιο Τσούτσικα. Παρεμβαίνουν και τ’ ανατρέπουν όλα Στέλιος Μαρκάκης και Διονύσης Ελευθεράτος.

20-21 Η ένταση ανεβαίνει με την Τζέιν Σαμπανίκου και τον Μάνο Ζερβάκη στα πλατό μαζί μετά από 17 χρόνια!

21-24 Fight Club. Μια ιστορική επιστροφή σε… extended version!

24-02 Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης ξανά στο μικρόφωνο του ΣΠΟΡ FM. Όποιος αντέξει, μετά από πολλά χρόνια ξανά στους 94,6.

02-06 Ο άνθρωπος του προέδρου, Βασίλης Γερασίμου, παίρνει τη σκυτάλη και μας πάει ως το ξημέρωμα παρέα με τον Παναγιώτη Ρήλλο.

Κάθε στιγμή, σε κάθε εκπομπή παρεμβάσεις και επισκέψεις ακόμα περισσότερων φωνών που λατρέψατε μέσα από την αγαπημένη σας συχνότητα.