Μεγάλοι νικητές του J2US οι Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά

J2US

Δείτε όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του J2US.

Το J2US έφτασε στο τέλος του! Οι έξι φιναλίστ, τρία ζευγάρια που αγαπήσαμε έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή του show και μας χάρισαν μοναδικές και αξέχαστες εμφανίσεις.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα άνοιξαν τον τελικό

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Τάσος Ξιαρχός με την Κόνι Μεταξά, και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη διεκδίκησαν τον τίτλο του μεγάλου νικητή και η αγωνία μέχρι το φινάλε χτύπησε κόκκινο.

Εξαιρετικοί Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης στον τελικό

Στη σκηνή του J2US επέστρεψαν και τα έντεκα ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του show και όλη η ομάδα ευχήθηκε “καλό καλοκαίρι” με την πιο θεαματική γιορτή.

Το tweet που δεν πρόσεξε η παραγωγή στον τελικό

Μαζί τους σιγοτραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε… Και οι 28 διαγωνιζόμενοι του J2US ήταν υπέροχοι. Ο μεγάλος νικητής, όμως, θα ήταν ένας!

Επικό απρόοπτο για Κόνι και Τάσο στον τελικό – «Κόλλησαν» μεταξύ τους πάνω στη σκηνή

Έναν νικητή που χειροκρότησαν όλοι μαζί, ολοκληρώνοντας και τον στόχο που είχε φέτος το J2US, την ενίσχυση των νοσοκομείων Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και Σωτηρία.

Αγκαλιά στον τελικό Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Χριστίνα Παππά – Η σκηνή που δεν περίμενε κανείς

Ο Νίκος Κοκλώνης και οι τέσσερις κριτές, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής πήραν θέσεις…

Οι έξι φιναλίστ τραγούδησαν από τρία τραγούδια, ένα από αυτά που είχαν πει σε προηγούμενες εμφανίσεις τους στο J2US, ένα καινούργιο που επέλεξαν οι ίδιοι, αλλά και ένα που είπαν και οι έξι.

Κατά τη διάρκεια του show είδαμε και όλα τα ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν και να μας χαρίζουν ωραίες ερμηνείες. Και μέσα σε όλα αυτά είδαμε και την αγκαλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Χριστίνα Παππά. Μια αγκαλιά που μεσολάβησε ο Νίκος Κοκλώνης, προκειμένου να συμφιλιώσει τις δύο γυναίκες.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, μάλιστα, αναστάτωσε όλο τον ανδρικό πληθυσμό στην εμφάνισή της με τον Άρη Μακρή, καθώς έμεινε στη σκηνή με σ@ξι εσώρουχα!

Η “καυτή” εμφάνιση της Έρρικας Πρεζεράκου στον τελικό!

Ο Βαλάντης, επίσης, μας ξάφνιασε με την απίστευτη εμφάνισή του στη σκηνή, καθώς βγήκε με τα χέρια και το πρόσωπό του να είναι καλυμμένα με χρυσόσκονη.

Δείτε εδώ πώς εμφανίστηκε ο Βαλάντης στη σκηνή του show

Οι εμφανίσεις των φιναλίστ του τελικού του J2US

Τρύφωνας Σαμαράς – Χαρά Βέρρα

Τάσος Ξιαρχός – Κόνι Μεταξά

Βίκυ Χατζηβασιλείου – Κώστας Καραφώτης

Η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής για τις τρεις εμφανίσεις των φιναλιστ…

Λίγα λεπτά πριν τις 02:00, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού που σε συνδυασμό με τους βαθμούς της επιτροπής έβγαλαν το νικητή του J2US.

Την τρίτη θέση πήραν ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα. Τη δεύτερη θέση πήραν οι Βίκυ Χατζηβασιλείου – Κώστας Καραφώτης και μεγάλοι νικητές του J2US αναδείχθηκαν οι Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά.