Μεγακλής Βιντιάδης: «Θα ήθελα ο Ανδρέας Μικρούτσικος να μην είναι σε αυτό το πάνελ»

Μεγακλής Βιντιάδης

"Δεν μου αρέσει που παρουσιαστές προκαλούν θέματα για να σχολιάζονται, πιστεύοντας ότι αυτό κάνει νούμερα. Δεν κάνει νούμερα, αλλά νούμερα γίνονται οι ίδιοι" δήλωσε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Δύο στις 10 το πρωί του Σαββάτου και μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική πραγματικότητα και τις εντάσεις που δημιουργούνται.

«Έχω κάνει στα ιδιωτικά κανάλια το Fame Story, το Wall, το Big brother. Τότε έρχονταν οι ξένοι και μας έδειχναν το concept. Αυτά όλα τώρα δεν γίνονται γιατί είναι όλοι ξερόλες. Δεν αποδέχονται κάποιον να τους δείξει πως γίνεται. Στην τηλεόραση σήμερα ο ένας θέλει να φάει τον άλλον. Ο ένας κοιτά τον άλλον με μίσος. Είσαι θεός, είσαι θεά κι από μέσα τους είναι πως θα σε εξοντώσω» είπε αρχικά ο Μεγακλής Βιντιάδης.

«Δεν μου αρέσει που παρουσιαστές προκαλούν θέματα για να σχολιάζονται, πιστεύοντας ότι αυτό κάνει νούμερα. Δεν κάνει νούμερα, αλλά νούμερα γίνονται οι ίδιοι. Ας πούμε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είναι ένα έξυπνο άτομο, πέφτει στην τρικλοποδιά του να προκαλεί χωρίς λόγο γιατί πιστεύει ότι κρατάει αριθμούς. Θα ήθελα ο Ανδρέας Μικρούτσικος να μην ήταν σε αυτό το πάνελ που βλέπω σήμερα, αλλά να είχε μια δική του εκπομπή άλλου επιπέδου» συμπλήρωσε ο Μεγακλής Βιντιάδης στην εκπομπή και στην Πένυ Καβέτσου.