Μεγακλής Βιντιάδης: «Γράφτηκαν πολλά για μένα και την Ελένη Μενεγάκη, δεν ισχύει τίποτα από αυτά»

Μενεγάκη Βιντιάδης

"Πολλοί συνεργάτες της που παρίσταναν τους καλούς απέναντί της με διέβαλαν ότι έλεγα πράγματα για εκείνη", επισημαίνει ο γνωστός τηλεσκηνοθέτης.

Στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την κάμερα του «Πρωινό ΣουΣού» μίλησε ο Μεγακλής Βιντιάδης. Ο γνωστός τηλεσκηνοθέτης, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης, σχολιάζει τις εκπομπές και τα πρόσωπα της φετινής σεζόν, ενώ κάνει ιδιαίτερη νύξη στην Ελένη Μενεγάκη.

«Τότε υπήρχε ενθουσιασμός, «ψώνιο», δούλευαν όλοι με περισσότερο πάθος. Τώρα νομίζω ότι το κάνουν για αγγαρεία, έχουν φύγει οι επαγγελματίες και έχουν μείνει οι ερασιτέχνες», ανέφερε αρχικά ο Μεγακλής Βιντιάδης.

«Δεν ήταν καθόλου κακή η εμπειρία μου από την Ελένη Μενεγάκη. Είπαν και έγραψαν πολλά πράγματα, δεν ισχύει κανένα από αυτά. Πολλοί συνεργάτες της που παρίσταναν τους καλούς απέναντί της με διέβαλαν ότι έλεγα πράγματα για εκείνη», επισημαίνει ο γνωστός τηλεσκηνοθέτης.

«Εγώ το μόνο που είχα πει είναι ότι η Ελένη πρέπει να αλλάξει το concept της εκπομπής της, γιατί κάθε χρόνο βλέπω το ίδιο πράγμα. Το ‘χει συνηθίσει και το κάνει καλά, είναι πλέον διαχρονική», διευκρινίζει ο Μεγακλής Βιντιάδης, τονίζοντας ότι η παρουσιάστρια του MEGA θα πρέπει να κάνει ένα βραδινό show.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Μεγακλής Βιντιάδης παραδέχεται πως ξεχωρίζει τη Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Τσολάκη στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, ενώ του αρέσουν ιδιαίτερα η Έλλη Στάη και η Ράνια Τζίμα στον τομέα της ενημέρωσης.