MEGA έκπληξη για αγαπημένο ηθοποιό

Mega

Επιστρέφει στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε, το MEGA!

Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζει το MEGA τη νέα του καθημερινή σειρά με τίτλο «Το αύριο μας ανήκει». Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, «κλειδώνουν» τα πρόσωπα που θα τη στελεχώνουν.

Έτσι, το πρωταγωνιστικό δίδυμο έχει ήδη συμφωνήσει και αναμένεται να το απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού. Το σίριαλ μοιάζει να τοποθετείται στην απογευματινή ζώνη και να δίνει lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Στο πλευρό της Ελισάβετ Μουτάφη, το όνομα της οποίας έχει ήδη γνωστοποιηθεί, θα βρίσκεται ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής που σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία. Τελευταία εκείνη στη σειρά «Έρωτας μετά» στον Alpha.

Έρωτας μετά

Ο λόγος για τον Αντώνης Καρυστινό ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, επιστρέφει σε καθημερινή σειρά αλλά και στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε. Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του ηθοποιού έγινε στο MEGA το 2001 σε γκεστ εμφάνιση στο σίριαλ «Είσαι το ταίρι μου» και ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος του ήρθε το 2003 στο σίριαλ «Σαββατογεννημένες».