Mega Cinema πρεμιέρες και αυτό το Σάββατο

Mega Cinema

Οι άγγελοι του Τσάρλι και οι παράξενοι Επιβάτες σε ένα συναρπαστικό ταξίδι δράσης.

Το ραντεβού για σινεμά και αυτό το Σάββατο είναι στο Mega. Δύο εξαιρετικές επιλογές ταινιών δράσης που θα προσφέρουν θέαμα, σασπένς, χιούμορ και ταξίδια εντός και εκτός πλανήτη. Στις 20:50 τρία δυναμικά κορίτσια, οι «Άγγελοι του Τσάρλι» αναλαμβάνουν να σώσουν καταστάσεις.

Ο πάμπλουτος ‘Ερικ Νοξ απάγεται από τα γραφεία της Knox Technologies και η εταιρεία του κινδυνεύει να χάσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Εκτός, κι αν τον εντοπίσουν… εγκαίρως! Οι «Άγγελοι» είναι πανέτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τα σωματικά τους… όπλα, μαζί με επικίνδυνη γοητεία, high-tech gadgets και μερικά… χέρια ξύλο, προκειμένου να φέρουν την αποστολή τους εις πέρας.

Η ταινία βασίζεται στην ομώνυμη σειρά που άφησε εποχή στην ιστορία της τηλεόρασης την δεκαετία του ’70. Στην προβολή της στις αμερικανικές αίθουσες η ταινία έκανε ρεκόρ εισπράξεων στις πρώτες δέκα μέρες. ‘Ένας διάσημος σκηνοθέτης βίντεο κλιπ, ο Τζόζεφ ΜακΓκίντι Νίκολ, εκσυγχρονίζει τη δράση, ενώ οι διάσημες πρωταγωνίστριες Ντρου Μπάριμορ, Κάμερον Ντιάζ και Λούσι Λιού κόβουν την ανάσα ως σύγχρονοι «Άγγελοι του Τσάρλι». Ο Μπιλ Μάρεϊ προσθέτει χιούμορ ως Μπόζλι, το δεξί χέρι του «άφαντου» Τσάρλι με την αυθεντική φωνή του Τζον Φορσάιθ.

Αμέσως μετά στις 22:50 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση έρχονται οι «Επιβάτες». Μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με τους Τζένιφερ Λόρενς, Κρις Πρατ, Μάικλ Σιν, Λόρενς Φίσμπερν σε σκηνοθεσία Μόρτεν Τίλντουμ. Ένα ταξίδι με φόντο το διάστημα που οδηγεί 5000 επιβάτες σε μια διαφορετική ζωή σε άλλο πλανήτη. Μια μηχανική βλάβη όμως αφυπνίζει, 90 χρόνια νωρίτερα από τον τελικό προορισμό, έναν από τους εν υπνώσει επιβάτες του τεράστιου διαστημοπλοίου. Ζώντας μόνος του για ένα χρόνο, ο Τζιμ φτάνει στα όρια της απόγνωσης και αποφασίζει να ξυπνήσει μια όμορφη νεαρή γυναίκα, την Ορόρα.

Προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο της βλάβης, ανακαλύπτουν ότι το διαστημόπλοιο κινδυνεύει. Δυο άγνωστοι μάχονται για τον ίδιο σκοπό: να σώσουν το διαστημόπλοιο με τους 5000 επιβάτες. Το «Passengers» είναι μια υπερπαραγωγή με εντυπωσιακά σκηνικά, σκηνές δράσης που καθηλώνουν, αλλά και δόσεις συγκίνησης και χιούμορ από ένα ακατανίκητο πρωταγωνιστικό δίδυμο. To σενάριο είναι του Τζον Σπέιτς σεναριογράφου των sci-fi θρίλερ «Η Πιο Σκοτεινή Ώρα», «Προμηθέας» και του υπερ-ηρωικού «DoctorStrange».