MEGA Cinema απόψε με κυνήγι στην ευτυχία και άλυτα μυστήρια

MEGA Cinema

Αγαπημένες ταινίες και αυτό το Σάββατο στο MEGA.

Μια κλασσική τρυφερή ταινία και ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ είναι οι προτάσεις του MEGA CINEMA για το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουλίου 2020.  Στις 20:50 θα μεταδοθεί «Το Κυνήγι της Ευτυχίας» με τον Γουίλ Σμιθ σε μια δυνατή ερμηνεία, η οποία του χάρισε την υποψηφιότητα για Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου.

Στην ταινία παίζει και ο μικρός Τζέιντεν, ο γιος του Γουίλ Σμιθ. Η μεταξύ τους επικοινωνία, πατέρα και γιου, δίνουν στην ταινία απίστευτες σκηνές τρυφερότητας και συγκίνησης. Η υπόθεση αναφέρεται στη δύσκολη καθημερινή ζωή του άνεργου Κρις όταν η σύζυγός του, Λίντα, τον εγκαταλείπει και ανατρέφει μόνος τον πεντάχρονο γιο του. Η πάλη του να χτίσει ένα μέλλον για τον ίδιο και τον γιο του τελικά αποδίδει, όταν μπαίνει, χωρίς μισθό, σε ένα σκληρό πρόγραμμα εκπαίδευσης χρηματιστών, όπου ελάχιστοι τα καταφέρνουν. Με την αυτοπεποίθησή του και την αγάπη του γιού του, ο Κρις όχι μόνο ξεπερνά τα εμπόδια αλλά γίνεται και θρύλος της Γουόλ Στριτ. Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Η σκηνοθεσία είναι του Γκαμπριέλε Μουκίνο.

Στις 23:20 θα μεταδοθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση η ταινία του Άντι Γκόνταρντ «Άλυτα Μυστήρια». Ένα καλοδουλεμένο θρίλερ με τους Χάιλι Μπένετ, Πάτρικ Γουίλσον, Τζέσικα Μπίελ, Έντι Μάρσαν, Βίνσεντ Καρθάϊσερ.

Στη Νέα Υόρκη του ’60, ο αρχιτέκτονας Γουόλτερ Στάκχαουζ, συγγραφέας αστυνομικών ιστοριών, δεν είναι ευχαριστημένος από τον γάμο του με την Κλάρα, μια πετυχημένη μεσίτρια ακινήτων.

Καθώς ο Γουόλτερ παθιάζεται με την υπόθεση του Μελχιόρ Κίμελ, ενός βιβλιοπώλη από το Νιου Τζέρσεϊ που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του, Έλεν) ξεκινάει ο ίδιος να φαντάζεται πώς θα ήταν να δολοφονήσει τη δική του σύζυγο. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο της Πατρίτσια Χάισμιθ “Τhe blunderer”(Θανάσιμα Λάθη).