Με το δεξι: «Ειδική αποστολή Ηλεία» – Οι πρώτες φωτογραφίες

Δείτε φωτογραφίες από την αποστολή στην Ηλεία

Την συγκλονιστική ιστορία μιας δεκαπενταμελούς οικογένειας απ' την Ηλεία που το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά θα δούμε στις 3 Ιουνίου μέσα απ' τον ΑΝΤ1. Ο Σπύρος Σούλης και σύσσωμη η ομάδα της εκπομπής «Με το Δεξί» πραγματικά ξεπερνούν τους εαυτούς τους για να φτιαχτεί το σπίτι απ' την αρχή.

Ο Κωνσταντίνος και η Μαρία Διαμαντοπούλου που ζουν στην Βάλμη Ηλείας πρόσφατα έφεραν στον κόσμο το δέκατό τους παιδί.

Η ιστορία του ζευγαριού πρωταγωνίστησε στα δελτία ειδήσεων του περασμένου Γενάρη εξαιτίας του ηρωϊσμού της 30χρονης Μαρίας που κατάφερε να αποτρέψει μια οικογενειακή τραγωδία. Ήταν 5 Ιανουαρίου όταν, από βραχυκύκλωμα στην τηλεόραση, ξέσπασε φωτιά στο υπνοδωμάτιο απειλώντας τα παιδιά.

Η μητέρα τους τα έβγαλε πανικόβλητη από το σπίτι, και προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με ένα λάστιχο, παρότι ήταν έξι μηνών έγκυος. Πριν προλάβει όμως, η φωτιά εξαπλώθηκε και στα υπόλοιπα δωματια του σπιτιού. Η ανιψιά της, όρμησε τότε στο σπίτι και έσωσε το μικρότερο από τα αδέρφια, τον Ηλία που είναι μόλις 1,5 έτους, κι ο οποίος κοιμόταν εκείνη την ώρα.

Τελικά όλα τα παιδιά και η μητέρα τους βγήκαν σώοι από το σπίτι, το οποίο όμως καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό. Σώοι βγήκαν κι οι παππούδες των παιδιών που μένουν μαζί με την οικογένεια. Για μεγάλο χρονικό διάστημα όλοι η οικογένεια ζούσε σε δύο δωμάτια και αυτή την σκληρή πραγματικότητα θέλουν να αλλάξουν ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του!

Εκατόν πενήντα άνθρωποι εργάζονται νυχθημερόν για μια ολόκληρη εβδομάδα προκειμένου η οικογένεια να ζήσει όπως ονειρεύεται και όπως της αξίζει.

Το αποτέλεσμα θα το δούμε στις 3 Ιουνίου στις 22.00 μέσα απ' τον ΑΝΤ1.