«Με τις γυναίκες ταλαιπωρούμαι πιο πολύ στο φλερτ – Και από επιμονή και πιο… αγριάδα»

Κατερίνα Γιατζόγλου

Απρόσμενη δήλωση, ομολογουμένως, από την πασίγνωστη Ελληνίδα!

Σε νυχτερινή της έξοδο συνέλαβε η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου την Κατερίνα Γιατζόγλου. Η γοητευτική παρουσιάστρια πρόδωσε, μεταξύ άλλων, πως έχει δεχθεί φλερτ από γυναίκες και δη επίμονο ενώ αναρωτήθηκε με χιούμορ γιατί θα πρέπει να κόβεται το σεξ μετά τα 60!

Μέσα σε όλα, η Κατερίνα Γιατζόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η περίοδος της καραντίνας ήταν η πιο δημιουργική της ζωής μου. Ξεκουράστηκα πάρα πολύ που νομίζω ότι είχα από το σχολείο να κοιμηθώ τόσο πολύ».

«Με τις γυναίκες ταλαιπωρούμαι πιο πολύ στο φλερτ. Από πάντα. Και από επιμονή. Δεν υπάρχει δηλαδή το τι έχω τραβήξει στη Μύκονο. Η επιμονή και η πιο… αγριάδα» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Γιατζόγλου. «Αντιδρώ με χιούμορ, ακόμα και όταν είμαι σε άβολη θέση το χιούμορ με σώζει».

Όσον αφορά μια παλαιότερη της δήλωση, πως «το σεξ μετά τα 60 είναι το καλύτερο», η Κατερίνα Γιατζόγλου πρόσθεσε με χιούμορ πως «εννοείται αφού είναι practice and progress ρε παιδιά! Είναι σαν να μου λες τώρα, ας πούμε, ότι κάνεις καλά μακαρόνια όταν έχεις κάνει πολλά χρόνια καλά μακαρόνια. Γιατί να κοπεί το σεξ; Τι είναι, ρε παιδιά, η ΔΕΗ; Τρελαθήκαμε;».

Αφοπλιστικά ειλικρινής, σε κάθε περίπτωση, η Κατερίνα Γιατζόγλου…