«Με την Ελένη Μενεγάκη μιλάμε επαγγελματικά»

Ελένη Μενεγάκη

"Η Ελένη ζητάει το 100% από τους συνεργάτες της!"

Εκτός από δημοσιογράφος είναι και καφετζής, όπως δηλώνει ο Τάσος Τεργιάκης στον Γιάννης Πουλόπουλο. Ο δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογενειακή του επιχείρηση, αλλά και για την συνεργασία του με τη Ελένη Μενεγάκη.

«Μέτα την δημοσιογραφία κάνω και τον καφετζή. Δεν έχω ιδιαιτέρους δεσμούς έκτος εκπομπής με τους συνάδελφους! Ο μπαμπάς μου θα ήθελε να έχω ασχοληθεί με την κομμωτική, αλλά εγώ ήθελα να γίνω δημοσιογράφος από παιδί. Πριν τελειώσω το Λύκειο άρχισα να γράφω σε αθλητικές εφημερίδες για να δω το όνομα μου και να μπω στον χώρο. Πέρασα από αστυνομικό, δικαστικό ρεπορτάζ, ελεύθερο, μέχρι να καταλήξω στα χεριά της Ελένης, που κλείνω μια δεκαετία! Δεν μπορώ να κριτικάρω τη συμπεριφορά του Γρηγόρη Γκουντάρα. Εγώ είμαι της άποψης ότι όταν έχεις δουλέψει κάπου για πολλά χρόνια, πρέπει να τους ευχαριστήσεις όλους. Με τον Γρηγόρη έχουμε μιλήσει 1 – 2 φορές, δεν κάναμε παρέα ούτε στην εκπομπή. Δεν έχω με κάποιον συνεργάτη ιδιαιτέρους δεσμούς και έκτος εργασίας, τα έχω διαχωρίσει αυτά.

Με την Ελένη μιλάμε επαγγελματικά, αλλά δεν μιλάμε επί προσωπικού. Νομίζω ότι ο σωστός επαγγελματίας πρέπει να μείνει σε αυτό για το οποίο πληρώνεται! Ένας άνθρωπος που είναι πάνω από 20 χρόνια στην τηλεόραση, είναι δεδομένο ότι έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις από τους ανθρώπους που έχει γύρω του. Η Ελένη είναι σε έναν χώρο που ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να πάρει από τον καθένα μας και εννοείται ζητάει το 100%! Η πιο δύσκολη επαγγελματική στιγμή ήταν όταν ήμουν στο μεσημεριανό δελτίο του ALTER και έγινε σεισμός. Έμεινα εκεί 3,5 ώρες ατάραχος!»

Δείτε όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!