«Με τη Σάννυ Μπαλτζή δεν έχει αλλάξει κάτι… εγώ κλείνω πόρτες!»

Σάννυ Μπαλτζή

«Ο Λάκης Παπαδόπουλος ήταν ανένδοτος στην αρχή. Τον εκβίασα ότι...»

«Δεν μετάνιωσα για το τραγούδι «Καρ… σε μισώ»» δήλωσε στη Φωλιά των Κου Κου και στον Γιάννη Πουλόπουλο ο Χρήστος Δάντης. «Έχω κάνει πάρα πολλά live από τότε και βλέπω ότι έρχεται και ένα άλλο ηλικιακό κοινό που μέχρι τώρα δεν με ήξερε. Με πρόσχημα τη λέξη αυτή, αγνόησαν έναν στίχο ο οποίος είναι καταπληκτικός που αν κυκλοφορούσε όπως ήταν αρχικά «Για όλα σε μισώ». Μέσα στο στούντιο το είπα αυτό και μας άρεσε σε όλους. Με τη λέξη αυτή προσπάθησαν άνθρωποι που δεν είναι ενεργοί στο χώρο να πιαστούν από αυτό και να αρχίσουν να λένε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του», συνέχισε ο τραγουδιστής ο οποίος αποκάλυψε πως είναι η σχέση του με τη Σάννυ Μπαλτζή, η οποία τον έκρινε για την επιλογή αυτού του τραγουδιού.

«Με τη Σάννυ Μπαλτζή δεν έχει αλλάξει κάτι. Εγώ κλείνω πόρτες. Όταν μου κλείνουν την πόρτα, την κλείνω κι εγώ. Ποτέ δε λέω ποτέ, στο αν θα ξανασυνεργαστούμε, αλλά δεν είναι μέσα στα ζητούμενα μου αυτή τη στιγμή. Δεν με στεναχώρησαν αυτά που είπε. Τραγουδάω ό,τι συμβαδίζει με την εποχή και η Σάννυ δυστυχώς δεν συμβαδίζει με την εποχή της», είπε ο Χρήστος Δάντης.

Ανάμεσα σε άλλα ο τραγουδιστής αποκάλυψε και πως έφτασε «Το παλιό μου παλτό» στα χέρια του: «Το παλιό μου παλτό» μου το σφύριξε η γυναίκα του Λάκη Παπαδόπουλου. Ο Λάκης ήταν ανένδοτος στην αρχή. Τον εκβίασα ότι είμαι στο νοσοκομείο γιατί έχω πάθει διάτρηση από τη στεναχώρια γιατί στην αρχή μου έλεγε ότι «δεν μου αρέσει η εκτέλεση σου» και «έχω μετανιώσει», «ίσως το τραγουδήσω εγώ». Τελικά στεναχωρήθηκε και ο Λάκης και μου το έδωσε».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!