«Με τη Ρούλα Κορομηλά, όπως ήμασταν τότε, ήμασταν σαν ένα ηφαίστειο»

Ρούλα Κορομηλά

«Πολέμησα για να είναι η Ρούλα Κορομηλά η παρουσιάστρια του show».

Στην ενότητα Vintage Stories η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και μας θυμίζει τηλεοπτικές ιστορίες που αγαπήσαμε! Πρώτη «στάση» το λαμπερό σόου «Μπράβο» που φιλοξενήθηκε στο MEGA για έξι χρόνια, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά και σκηνοθέτη τον Στέφανο Σαρτίνι!

«Στην πρεμιέρα είχα πολύ άγχος. Θυμάμαι τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ ήρεμη και γλυκιά. Μου έκανε εντύπωση. Από το Μπράβο πέρασαν πολλά διάσημα ονόματα, όπως η Μαντόνα και ο Αντόνιο Μπαντέρας», ανέφερε ο Στέφανο Σαρτίνι σχετικά με κάποια από τα λαμπερά πρόσωπα που βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Μπράβο».

«Θυμάμαι που είχε έρθει ένας μάγος που έπαιζε με φωτιές. Χύθηκε κάτι σαν βενζίνη στο πλατό και γλίστρησε μια χορεύτρια. Όλο το μπαλέτο έφυγε από τη σκηνή», αναφέρει σχετικά με τα ευτράπελα του σόου.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την πρόταση γάμου στον αέρα: «Η πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά ήταν αληθινή, η Καίτη Γαρμπή δεν ήξερε τίποτα», εξήγησε ο γνωστός σκηνοθέτης.

«Με τη Ρούλα Κορομηλά όπως ήμασταν τότε, ήμασταν σαν ένα ηφαίστειο», ανέφερε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι είχε δώσει «μάχη» για να είναι η Ρούλα Κορομηλά η παρουσιάστρια του σόου.