«Με τη Φωτεινή Βελεσιώτου παίζαμε μαζί μπάσκετ»

Φωτεινή Βελεσιώτου

Απρόσμενη αποκάλυψη για την Φωτεινή Βελεσιώτου έκανε πασίγνωστη Ελληνίδα!

Για την φιλία με την Φωτεινή Βελεσιώτου, με την οποία έπαιζαν και μπάσκετ, μίλησε η Βούλα Πατουλίδου όταν την φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλατό του Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, η Βούλα Πατουλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έτσι αντάμωσα με την Φωτεινή Βελεσιώτου… Όχι τένις, όχι μπάσκετ, όχι στον δρόμο, παντού ήμασταν… Μέχρι και σε αγώνες ενόργανης γυμναστικής πήρα μέρος! Μέχρι και αυτό έκανα. Τα κάναμε όλα τότε».

«Δεν υπήρχε μία μόνο διαδρομή να σου λέει, μπες σε αυτό το λούκι. Κάποια στιγμή όταν γνώρισα τον Δημήτρη, παίζαμε μπάσκετ τότε με την Φωτεινή Βελεσιώτου».

«Καλά, δεν μπορείς να φανταστείς… Πιάσε εσύ πάσα της Φωτεινής… δεν υπάρχει! Θα σου σπάσουν τα δάχτυλα! Πετούσε την μπάλα από τη μιαν άκρη του γηπέδου στην άλλη! Έβλεπα την μπάλα να έρχεται και τρόμαζα, αναρωτιόμουν αν θα μου μείνουν τα δάχτυλα ή δεν θα μου μείνουν» πρόσθεσε η κα. Πατουλίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ. «Γνωριζόμαστε από το 1978 – 1979 και είναι σπουδαίες όλες οι διαδρομές της ζωής της».