Με πόσες γυναίκες έχει… κοιμηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης; Απίστευτη απάντηση του ηθοποιού!

Αλέξης Γεωργούλης

"Περίμενε, πρέπει να υπολογίσω..."

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο Γρηγόρης υποδέχεται απόψε, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στο «The2Night Show» τον Τάσο Τρύφωνος. Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» στην Κύπρο εξηγεί γιατί αυτό έχει τόσο μεγάλη απήχηση και αποδέχεται την πρόκληση του Γρηγόρη να το παίξουν μαζί με τις «Μύγες» στο πλατό του «The 2Night Show».

Επόμενος καλεσμένος είναι ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ο οποίος συζητάει με τον Γρηγόρη για τα λάθη του, τα πάθη του και τη σχέση αγάπης που έχει με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Μετά από πολλά χρόνια, ο Αλέξης Γεωργούλης συναντάται ξανά με τον Γρηγόρη. Ο ηθοποιός μιλάει για την καριέρα του στο εξωτερικό, το ατύχημα με τη μηχανή που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή και τη  σχέση του με τις γυναίκες. Επιπλέον, μιλά και για τη πολυσυζητημένη παράσταση που πρωταγωνιστεί, το «Ζητείται Ψεύτης», και στέλνει ένα δημόσιο μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή. Τέλος, o Αλέξης Γεωργούλης συναντά τις «Μύγες» κι εκείνες τον ρωτούν με πόσες γυναίκες έχει συνευρεθεί. Τι απάντηση δίνει εκείνος;

«Περίμενε, πρέπει να υπολογίσω. Επειδή είμαι δυσλεκτικός, είμαι πάρα πολύ κακός στην αριθμητική, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Δεν μπορώ να μετρήσω. Ο μοναδικός αριθμός που δεν μπερδεύομαι είναι το 69»!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…