Με ποιους κλείνει το «Τσαντίρι» του ο Λαζόπουλος

Θα γίνει και πάλι… της Τρίτης. Για τέταρτη, αλλά τελευταία για αυτή τη σεζόν φορά, ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποδεχτεί τους τηλεθεατές στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του.

Από τη Θεσσαλονίκη ο Λάκης θα ευχηθεί στους τηλεθεατές «καλό καλοκαίρι», ενώ αναμένεται να πει και «ραντεβού του χρόνου», αφού οι συζητήσεις και οι επαφές με τον ALPHA δείχνουν ότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν.

Από τη σκηνή του θεάτρου «Αριστοτέλειον» της συμπρωτεύουσας λοιπόν ο Λάκης θα ρίξει τα… βέλη της σάτιράς του, ενώ αναμένεται να σχολιάσει με το δικό του τρόπο ακόμα και το χθεσινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Ποιοι θα είναι όμως, μαζί του στη σκηνή για να κλείσουν το «Τσαντίρι» της σεζόν;

Κατ’ αρχάς, για ακόμα μία φορά θα είναι η Χρύσα Ρώπα, χρόνια συνεργάτης και φίλη του Λαζόπουλου, η οποία πλέον έχει το δικό της ρόλο στη σατιρική εκπομπή και όπως κάθε φορά, αναμένεται πως θα κάνουν και πάλι τους τηλεθεατές να γελάσουν πολύ.

Ένας ακόμα μόνιμος συνεργάτης του, ο Τάσος Παλαντζίδης, με τον οποίο είναι μαζί από τους «Μήτσους», θα βρεθεί στη σκηνή για να σχολιάσουν μαζί την επικαιρότητα.

Σε αυτό το «Τσαντίρι» όμως, ο Λάκης θα συνεργαστεί για πρώτη φορά και με δύο ακόμα πρόσωπα. Κατ’ αρχάς με την Αννίτα Πάνια, που όπως σας είχε γράψει και πρώτα μέσα από το Newsit, η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί στη σκηνή για να παίξει το ρόλο που της έχει γράψει ο Λαζόπουλος. Μέσα από τη συνεργασία τους κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, του ALPHA, οι δυο τους βρέθηκαν, συζήτησαν, είδαν ότι υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία και αποφάσισαν την… τρέλα τους να την δείξουν και στον κόσμο.

Επίσης, μέσα από τη συνεργασία τους στο κανάλι της Κάντζας για τη σειρά «Δια ταύτα» που υπέγραφε, ο Λάκης γνωρίστηκε καλύτερα με την Παναγιώτα Βλαντή και αφού είδαν ότι υπάρχει χημεία μεταξύ τους, τη συνεχίζουν και στη σατιρική εκπομπή, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να μπει για πρώτη φορά στο «Τσαντίρι».

Τέλος, μιας και η τελευταία εκπομπή της σεζόν θα μεταδοθεί από τη Θεσσαλονίκη, στο «Τσαντίρι» του Λαζόπουλου θα βρεθεί κι ένας ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης με καταγωγή από τη συμπρωτεύουσα. Ο λόγος για τον Βασίλη Καρρά που με τα τραγούδια του θα δώσει ακόμα πιο εορταστικό κλίμα στο τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της φετινής σεζόν.

Απόψε, στις 21:00, λοιπόν, ο Λάκης Λαζόπουλος από το «Αριστοτέλειον» θέατρο της Θεσσαλονίκης σκοπεύει να ευχηθεί «καλό καλοκαίρι», κάνοντας τους τηλεθεατές να περάσουν καλά και τα «θύματα» της σάτιράς του… χάλια!

Γρηγόρης Μελάς