Με ποια star του Hollywood είχε κρυφή σχέση ο Σάββας Πούμπουρας;

Απόψε στις 23:15, ένα ακόμα τηλεοπτικό ραντεβού με τον Πέτρο Κωστόπουλο μας φέρνει στον αέρα του ΑΝΤ1 τις πιο «juicy» αποκαλύψεις!

Ο Σάββας Πούμπουρας προειδοποιεί: οι «Οικογένειες της Συμφοράς» έρχονται σπίτι μας και είναι… άπαιχτες! Φυσικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τη νέα –επεισοδιακή- εκπομπή, με οικοδεσπότη τον ίδιο. Όσα θα δούμε, λίγο πριν την πρεμιέρα, θα τα ακούσουμε από τον Σάββα. Η σχέση του Σάββα με το «ασθενές» φύλο έχει «διανύσει» χιλιόμετρα, φτάνοντας μέχρι… Hollywood! Ένα βίντεο ντοκουμέντο, αποκαλύπτει την κρυφή σχέση του Σάββα με την Angelina Jolie! Δείτε καρέ-καρέ το ερωτικό τετ-α-τετ, που θα προκαλέσει σκάνδαλο στη showbiz! Τι έχει να πει για όλα αυτά;

Στη συνέχεια, οι Onirama «ραπάρουν» με τον Πέτρο Κωστόπουλο σε ένα… εναλλακτικό performance! Ερμηνεύουν τα νέα τους τραγούδια και μας «βάζουν στον χορό»… με πολλή κουβέντα! Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξομολογείται τη μοναδική σχέση που είχε με groupie και που τελικά… έγινε η γυναίκα της ζωής του! Τι λέει για τον γιο του; Ποια «έμπνευση» τον ώθησε να παίζει μουσική; Τι εννοεί πως «αυτώνει μέσα από αυτήν;» Ο ρυθμός των εξομολογήσεων μας δίνει το «bit» το βράδυ τη Παρασκευής!

Για φινάλε έρχεται η «multitask» Νάντια Μπουλέ και κάνει όπως πάντα… εντύπωση! Τι αποκαλύπτει για την εσωτερική και την εξωτερική πλευρά του εαυτού της; Ακόμα, δείτε το κορίτσι που παρουσιάζει, τραγουδάει, χορεύει … τώρα και σε ρόλο ζογκλέρ! Νάντια Vs κορύνες, σε μια ξεκαρδιστική δοκιμασία. Όμως Νάντια χωρίς μουσική… «δεν παίζει», έτσι πιάνει το μικρόφωνο κι εμείς παθαίνουμε… «Blackout»!

Διαβάστε ακόμα:

Η Σίσσυ ξεβάφεται στον αέρα!

Τι είπε ο Γεωργαντάς στον Κωστόπουλο για τις ερωτικές του σχέσεις;

Γερμανού: Όταν έκλαιγα οι γονείς μου με άφηναν στο μπάνιο και φορούσαν ωτοασπίδες!