Με μπλουζάκι Priscilla ο Καπουτζίδης στις πρόβες της Eurovision

Με outfit βγαλμένο από το φρέσκο και διασκεδαστικό μιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης

 

αναλαμβάνουν την παρουσίαση της Eurovision από κοινού. Στα πλάνα που παρακολουθήσαμε στην εκπομπή Μελέτησε το! ο αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα, φορά μπλούζα «Priscilla – Queen of Desert» δηλαδή «Πρισίλα, Η Βασίλισσα της Ερήμου», όπως είναι και ο τίτλος της θεατρικής παράστασης που έρχεται στο θέατρο Badminton από 6 Μαΐου.

Στους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Γιώργο Καπουτζίδη, Φώτη Σεργουλόπουλο και Παναγιώτη Πετράκη. Μαζί τους ο Παύλος Ορκόπουλος, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Τάνια Τρύπη. Τις αιθέριες ντίβες – τραγουδίστριες ενσαρκώνουν η Demy η Μελίνα των Vegas και η Shaya. Τους παραπάνω συνοδεύει μια πολυμελής ομάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, χορευτών και μουσικών.

Όσο για την υπόθεση…
Η ΠΡΙΣΙΛΑ αφηγείται την διασκεδαστική, αλλά και συγκινητική ιστορία τριών φίλων – drag queen καλλιτεχνών – που διασχίζουν την Αυστραλία από το Σύδνεϋ ως το Άλις Σπρινγκς, αφού ο Τικ (με καλλιτεχνικό όνομα Μίτζι) έχει προσκληθεί από την πρώην σύζυγό του Μάριον, για να παρουσιάσει το σώου του στο καζίνο που διευθύνει η Μάριον και να δει το γιο του που έχει γίνει 8 ετών. Οι Tick/Mitzi (Γιώργος Καπουτζίδης), Bernadette (Φώτης Σεργουλόπουλος) και Adam/Felicia (Παναγιώτης Πετράκης) πραγματοποιούν το δικό τους ταξίδι αυτογνωσίας καθώς διασχίζουν την έρημο της Αυστραλίας με ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο, που ονόμασαν Priscilla. Αναζητώντας την αγάπη και την φιλία, ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα, από αυτά που ονειρεύονταν…

Δείτε πλάνα από τις πρόβες Καπουτζίδη – Βανδή για τη Eurovision: