«Με μπερδεύουν για κάποιο λόγο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Απίστευτες ατάκες και... ομοιότητες που ίσως δεν φανταζόσασταν.

Με αφορμή μια συνέντευξη της Keira Knightley η οποία αποκάλυψε σε συνέντευξη της πως την έχουν μπερδέψει ακόμα και με την Britney Spears, οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψαν με ποιους έχουν μπερδέψει εκείνους.

Η Ελιάννα Χρυσικοπούλου αποκάλυψε πως την έχουν μπερδέψει πολλές φορές με την κυρία Έφη Πίκουλα.

«Εμένα με μπερδεύουν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, όπως μου έχουν πει και πόσο μοιάζετε με την Εύη Φραγκάκη που λέει τις ειδήσεις στον ΑΝΤ1», είπε η ίδια η Εύη Φραγκάκη.

«Θυμάστε το «Σπίτι απ’την αρχή» το αρχιτέκτονα Γιώργο Λαμπαθάκη; Με εκείνον. Είμαι στο αεροδρόμιο στο Ηράκλειο και το έφτιαχναν τότε και είναι μια που με κοιτάει για κανένα πεντάλεπτο. «Θα μας φτιάξετε το αεροδρόμιο τώρα που κάνουμε ανακαίνιση;» μου λέει. «Θα σου το φτιάξω», είπε γελώντας ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Μου συνέβη και με φίλη μου πρόσφατα. Με μπερδεύουν για κάποιο λόγο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Είμαι στο σπίτι της Φλορίντας προχθές, πάει να πάρει κάτι από το ψυγείο και έρχεται και λέει «Αααα τρόμαξα! Νόμιζα ότι ήταν η Κωνσταντίνα στον καναπέ» είπε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Όσο για τον Τάσο Τεργιάκη, εκείνος σχολίασε: «Εγώ είμαι το παιδί που βγαίνει στην Ελένη. Δεν με έχουν μπερδέψει, αλλά αν μιλήσω κοντά τους χωρίς να με δουν γυρνούν κατευθείαν».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!