Με κομμένη την ανάσα όλοι στο πλατό του Deal – Απίστευτη εξέλιξη στο φινάλε του παιχνιδιού

Deal

Δέχτηκε την προσφορά του τραπεζίτη, αλλά την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Στο σημερινό επεισόδιο του Deal παρακολουθήσαμε την Βιργινία, η οποία δήλωσε εξαρχής «θα τον πεθάνω τον τραπεζίτη». Η Βιργινία πήγε στο Deal προκειμένου να ξεπληρώσει κάποια χρέη και ευελπιστούσε να φύγει από το πλατό με όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε.

Deal

Αν και οι 60.000 ευρώ βγήκαν νωρίς από το παιχνίδι, η Βιργινία δεν πτοήθηκε. Κάποια στιγμή ο τραπεζίτης της πρότεινε ανταλλαγή και η παίκτρια μετά από αρκετή σκέψη δέχτηκε την προσφορά.

Η Βιργινία έδωσε το κουτί με τον αριθμό 20 και πήρε το κουτί με τον αριθμό 8. Κατευθείαν επέλεξε να ανοίξει το κουτί που έδωσε και τα πανηγύρια ξεκίνησαν, καθώς οι 5.000 ευρώ έφυγαν από το παιχνίδι.

Τα ποσά που είχαν μείνει πλέον ήταν τα εξής: 1, 100, 1.500 και 40.000 ευρώ. Στη συνέχεια επέλεξε να ανοίξει το κουτί με τον αριθμό 10 και έδιωξε τα 1.500 ευρώ.

Η προσφορά του τραπεζίτη εκείνη τη στιγμή ανέβηκε στις 11.000 ευρώ. «Η αλήθεια είναι ότι πάντα ρισκάρω», είπε η Βιργίνα, αλλά δεν ρίσκαρε και αποδέχτηκε την προσφορά , τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «αλλά έχω τις 40.000 εδώ».

Deal

Μπορεί να έφυγε από το πλατό πλουσιότερη κατά 11.000 ευρώ, αλλά την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς στο κουτί της, το οποίο πήρε από ανταλλαγή, είχε μέσα τις 40.000.

Deal

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Εντάξει, 11.000 ευρώ δεν είναι μικρό ποσό, οπότε η Βιργινία έφυγε ευχαριστημένη από το πλατό.