Με κλάματα αποχώρησε η Κατερίνα από το Greek Idol!

Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς!

Με «Hold It Against Me» της Britney Spears και τους διαγωνιζόμενους στα κόκκινα ξεκίνησε το χθεσινό Greek Idol.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε η λαμπερή Ρούλα Κορομηλά, με ένα ζευγάρι παπούτσια από τα ωραιότερα που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση!

Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι ερμηνείες των παιδιών -μπορείτε να τις δείτε όλες στο live event του zappIT, οι οποίες δίχασαν τους κριτές, με τον Κώστα Καπετανίδη και τον Πέτρο Κωστόπουλο να δίνουν το πρώτο τους για φέτος ρεσιτάλ διαφωνίας που συμπεριλάμβανε καρφάκια, γκριμάτσες και χειρονομίες.

Με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων ξεκίνησε η ψηφοφορία -για την οποία η Ρούλα είπε πως σημειώθηκε ρεκόρ τηλεφωνημάτων- και επί σκηνής ανέβηκε ο Γιώργος Σαμπάνης με το καινούριο του τραγούδι «Μυστήριο Τρένο» και το συγκρότημα Otherview.

Η Κατερίνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το τρίτο live του Greek Idol, καθώς η ερμηνεία της και η σκηνική της παρουσία φαίνεται πως δεν έπεισε κοινό και κριτική επιτροπή.

Δείτε την εμφάνισή της στο «Far from Everything» της Shaya:

Όταν έφτασε η ώρα της …κρίσεως, Άρης, Μαρία και Κατερίνα πέρασαν στους τρεις που ήταν τελευταίοι στην προτίμηση του κοινού. Για τον Άρη, που για πολλούς ήταν έκπληξη που βρέθηκε σε αυτή τη θέση, το καρδιοχτύπι σταμάτησε νωρίς. Για τις δύο κοπέλες συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, με την Κατερίνα να ξεσπάει σε κλάματα και την Ρούλα να προσπαθεί να την συνεφέρει…

Το zappIT, όπως κάθε Σάββατο πραγματοποίησε το δικό του live για το Greek Idol με τα σχόλιά σας, αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια και αποκλειστικές δηλώσεις από τους διαγωνιζόμενους. Δείτε τι έγινε λεπτό προς λεπτό κάνοντας κλικ εδώ.